Double Frames – Display Font Yazı Tipi

Açıklama

Çift Çerçeveler – Ekran yazı tipi
Çift Çerçeveleri Tanıtmak – Ekran yazı tipi, benzersiz şekle sahip bir yazı tipi. İki stil var – standart ve dekoratif. Aradığınız modern ve güçlü ekran yazı tipi. Sonuç mükemmel olana kadar her karakter özenle üretilir. Karakterler dijitalleştirildiğinde çok fazla ayrıntı korunur, bu nedenle büyük harf yakın görünür
Birçok alternatif ile açık tip özellik ile gelin, harika yazı yapmanıza yardımcı olur.
Düğün Davetiyesi, Davetiyeler, İmza, Tipografi Yazı, Marka, Etiket, Poster, Logolar, Tırnaklar, Ürün Ambalajı, Üstbu, Ürün, Sosyal Medya ve Tebrik Kartları ve daha fazlası için en iyi kullanımlar.
Çift çerçeve de çoklu dil destekler.
Pakette: OTF
TTF
Wofffeature: büyük harf
Küçük harf
Rakamlar ve noktalama
OpenType (alternatifler ve ligatürler)
Kurulumu kolay
Pua-kodluNote:
Önizleme Mock-up, Element, Gölge, Görüntü veya Grafik Stoku indirme dosyasına dahil edilmez. Sadece sunum amacı içindir.
Teşekkür ederim

Double Frames – Display Font Yazı Tipi; Görüntü yazısı, Font yazısı, Eğlence yazısı, Tipografi yazısı, Karakter yazısı, Karikatür yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1259

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews