Country Foody – Condensed Retro Font Yazı Tipi

Açıklama

Country Foody – Yoğun Retro Yazı Tipi
Country Foody – Yoğunlaştırılmış retro yazı tipi. Yüzyıl Orta Baskı Tasarımından esinlenerek Country Foody. Country Foody, harika yoğunlaştırılmış ile tasarlanmış bir aile sans serif yazı tipidir, bu yazı tipi, ev dekorunuz ve retro temaları olan zanaat tasarımlarınız için mükemmel olan uzun ve sıska bir yazı tipidir
Country Foody, hikaye kitapları, illüstrasyonlar, çizgi romanlar, posterler, tebrik kartları, logolar, markalaşma, çıkartmalar, SVG, işçilik ve ekran amaçları için mükemmel olan yoğun bir retro sans.
Alternatif karakterler, swash, stilistik setler, stilistik alternatifler, bağlamsal alternatifler ve ligatür gibi çeşitli açık tip özelliklere ayrıldı. Açık tür özelliklerine, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop Corel Draw X sürümü ve Microsoft Word gibi açık tipte anlayışlı programlar kullanılarak erişilebilir. Bu yazı tipi aynı zamanda çoklu dil destekler.
Pakette: OTF
TTF
Wofffeature: büyük harf
Küçük harf
Rakamlar ve noktalama
OpenType (alternatifler ve ligatürler)
Kurulumu kolay
Pua-kodluNote:
Önizleme Mock-up, Element, Gölge, Görüntü veya Grafik Stoku indirme dosyasına dahil edilmez. Sadece sunum amacı içindir.
Teşekkür ederim

Country Foody – Condensed Retro Font Yazı Tipi; Nostaljik yazısı, Yoğun yazısı, Süper yazısı, Serif yazısı, Font yazısı, Afiş yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1256

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews