Slash Roller – A Graffiti Font Yazı Tipi

Açıklama

Merhaba, geçtiğiniz için teşekkürler. Colllab Studio burada. Yolunuza gelen herhangi bir proje için sizi kapsamak için çeşitli tarzlarda en iyi yazı tipi koleksiyonunu hazırladık!
Tanıtım, Slash Roller, grafiti yazı tipinde yeni bir dönemi işaret ediyor. Slashing Zig Zag bant ona otantik bir DIY hissi verir. Slashed bant belirgindir, ancak abartılı değildir, bloklu kaba harflere ilginç bir katman ekler.
Çöp silindiri, bir sprey kutusu ve bir fırça ile yapılmış gibi görünen bir yazı stili oluşturma girişimidir, ancak biraz kusurlu ve çarpık bir yazı tipinin görünümünü korur. Bir vandalın işi gibi görünüyor, ancak kesilmiş tipografi aslında kasıtlı.
Özellikler: OTF, TTF & WOFF dosyaları
PUA kodladı
422 glif,
Ligatürler ve Stilistikler Alternatifler
Çok dilli destek (76 dil) Bir milyon teşekkürler
Colllab Stüdyosu

Slash Roller – A Graffiti Font Yazı Tipi; El Yazısı yazısı, El Yazısı yazısı, Font yazısı, Font yazısı, Tipografi yazısı, Tipografi yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1212

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews