Modern Love Yazı Tipi

Açıklama

Birkaç opentype ile modern aşk. 40+benzersiz alternatiflere ve ligatürlere sahiptir. Alternatifler ve ligatürlerle birlikte gelir ve çarpıcı logolar, alıntılar, yayınlar, blog yayınları, marka projeleri, dergi görüntüleri, düğün davetiyeleri, poster ve çok daha fazlası oluşturmaya yardımcı olur.
Yazı Tipi Özellikleri: Modern Aşk Otf (Açık Tür)
Modern Aşk TTF (Gerçek Tür)
Modern Love Woff (Web yazı tipi)
Harfler, sayılar, semboller ve noktalama işaretleri
40+ alternatif ve ligatürler
Hiçbir özel yazılım, Canva’da bile kullanılabilmesine gerek yoktur, bu millet standart yazı tiplerine izin veren herhangi bir temel program /web sitesi uygulaması!
Çok dilli destek —
Dil Desteği: Danca, İngilizce, Estonya, Filipin, Fin, Fransızca, Friulian, Galiçyen, Almanca, Gusii, Endonezya, İrlanda, İtalyan, Lüksemburg, Norveç Bokmål, Norveç Nynorsk, Nyankole, Oromo, Portuguese, Romansh, Rombo, İspanyolca , İsviçre-Alman, Özbek (Latin)

Ek glifler ve dil desteği de dahil olmak üzere yaklaşan güncellemeler için dükkanımı takip edin. Ve lütfen dilinizin dahil edilmesini istiyorsanız veya herhangi bir özellik veya glif istek varsa bana mesaj gönderin, bana bir mesaj göndermekten çekinmeyin.
İyi günler !

Modern Love Yazı Tipi; Retro yazısı, Şık yazısı, Şık yazısı, Serif yazısı, Modern yazısı, Moda yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-1001

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews