Pokelor Yazı Tipi

Açıklama

Pokelor, size zarif, modern ama daha az resmi izlenimler gösteren fonksiyon ve güzellik arasında uyumlu bir şekilde tasarlanmış bir ekran serif yazı tipidir. Küçük Kancaların süreklilik öğeleri, gözlerin bir harften diğerine akmaya devam etmesine yardımcı olur. Geniş boşluklar ve kolayca fark edilebilir harflerle, bu yazı tipi, herhangi bir metin boyutuna başvurabileceğiniz gerçekten okunabilir. Ayrıca, bu yazı tipinde mevcut olan ilginç özelliklerin tadını çıkarın.
Özellikler: stilistik setler
Çok dilli destekler
PUA kodladı
Sayılar ve Noktalar Pokelor, posterler, afişler, logolar, dergi kapakları, alıntılar, başlıklar, baskılı ürünler, davetiyeler, isim kartları, ürünler, sosyal medya vb. Yazı tipi önizlemesine bir bakış.
Yazı tiplerimizi satın aldığınız için teşekkürler. Umarım yazı tipimizi kullanarak harika zaman geçirirsiniz. Daha fazla bilgi için veya yazı tipiyle ilgili sorun yaşadığınızda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Çok teşekkürler ve mutlu tasarım.

Pokelor Yazı Tipi; Yazı yazısı, Yazı yazısı, Alfabe yazısı, Tipografi yazısı, Tip yazısı, Modern yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-806

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews