Wavespired – Display Retro Yazı Tipi

Açıklama

Wavespired, 1950’lerin çizgi film modern tarzının oynak ve cazip harflerini modern ve şık bir tasarımla birleştiren eşsiz bir yazı tipidir. Bu yazı tipi, herhangi bir tasarım projesinde öne çıkacak göz alıcı logolar ve başlıklar oluşturmak için mükemmeldir. Yazı tipi, ellililerin retro titreşimlerinden etkilenir, ancak bugünün tasarım ihtiyaçları için ideal hale getiren yeni ve modern bir bükülme ile. Yazı tipi okunabilir ve okunması kolaydır, bu da kolayca anlaşılması gereken manşetler, başlıklar ve diğer tasarım öğeleri için mükemmeldir. Yazı tipi, modern bir bükülme ile eğlenceli, retro esintili bir tasarım gerektiren herhangi bir proje için mükemmeldir.
Özellikler: Toplam 350 Glif
Büyük
Sayılar ve noktalama işaretleri
Alternatifler ve ligatür
Multilanguage, indirme dosyalarının içinde olan 60+ Latin tabanlı dili destekler: Wavesped (OTF, TTF, WOFF)

Wavespired – Display Retro Yazı Tipi; Görüntü yazısı, Retro yazısı, Nostaljik yazısı, Karikatür yazısı, Caz yazısı, Oynak yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-767

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews