Carson Beer an Old Fashioned Font Yazı Tipi

Açıklama

Merhaba,
Vintage bir katman ekran yazı tipi mi arıyorsunuz? Yaratıcılık, hayal gücü ve sonsuz eğlenceye göze çarpan ve ilham veren bir şey yaratmak ister misiniz? Artık bekleyin, size en iyi seçimi vereceğiz.
Carson Beer eski bir moda yazı tipi
Carson Beer eski tabela tipografisinden ilham veren eski bir moda yazı tipi. Bu yazı tipi, onu daha çekici ve eğlenceli hale getiren bir tasarım için mükemmeldir. Bu yazı tipini kitap örtüsü, poster, paketleme, mal, log ve çok daha fazlası için uygun hale getiren çok iyi bir estetik seviyesi ile yapılmıştır.

Carson Beer Font, diğerlerinin yanı sıra çok dilli destek içerir:
Afrikaans, Arnavut, ASU, Bask, Bemba, Bena, Breton, Katalan, Chiga, Cornish, Danimarka, Hollandalı, İngilizce, Estonya, Faroese, Filipin, Fin, Fransızca, Friulian, Galiçya, Almanca, Gusii, Endonezya, İrlanda, Italyan, Kabuverdianu, Kalenjin, Kindarwanda, Luo, Lüksemburg, Luyia, Machame, Makhuwa, Meetto, Makonde, Malagasy, Manx, Morisyen, Kuzey Ndebele, Norwegian Bokmå, Norwegian Nynorsk, Nyankol, Oromo, Portues, nyweg Nynorsk, Nyankol, Oromo, Nynorsk, Nyankol, Norwegian Nynorsk, Nyankol, Oromo, RWA , Samburu, Sango, Sangu, İskoç Galce, Sena, Shambala, Shona, Soga, Somali, İspanyolca, Svahili, İsveç, İsviçre Alman, Taita, Teso, Özbek (Latin), Volapuk, Vunjo, Zulu

Özellikler: Büyük harf
Küçük harf
Sayı
Noktalama
Çok dilli
PUA kodlamak
OpenTypefiles dahil: Carson Beer Normal. OTF
Carson bira düzenli. TTF
Carson bira ekstrüde. OTF
Carson bira ekstrüde. TTF

Carson Beer an Old Fashioned Font Yazı Tipi; Nostaljik yazısı, Klasik yazısı, Siyah Mektup yazısı, Süs yazısı, Dövme yazısı, Berber Dükkanı yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-756

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews