Harliton – Condensed Font Yazı Tipi

Açıklama

Tasarımınızla bir açıklama yapmak mı istiyorsunuz? Cesur, unutulmaz projeler cesur, unutulmaz yazı tiplerini hak ediyor.
Harliton – Yoğun bir yazı tipi.
Çevrimdışı veya çevrimiçi olan Harliton, markanızı fark eder. İster reklamlar, ürün, uygulamalar veya web siteleri yapıyor olun, bu yazı tipi tam olarak sığar. Bir gidip harika bir yazı tipinin projenizi nasıl dönüştürdüğünü görün.
Ne alacaksınız: Harliton.otf
Harliton.ttf
Çok dilli ve ligatür desteği
Tüm noktalama işaretleri ve numeralsCompatible setleri: Adobe Suite
Microsoft Office
Açılış konuşması
Pagessoftware gereksinimleri:
Pakette alacağınız yazı tipleri çoğu yazılım tarafından yaygın olarak desteklenmektedir. Komut dosyası yazı tipinde standart ligatürlerin (özel olarak oluşturulan harfler) seçiminin tam işlevselliğini elde etmek için, opentype yazı tiplerini okuyabilen herhangi bir yazılım çalışacaktır.
Umarız bu yazı tipinden hoşlanırsınız ve markanızı ışıltılı hale getirir! Daha fazla bilgi istiyorsanız veya herhangi bir endişeniz varsa bize ulaşmaktan çekinmeyin.

Harliton – Condensed Font Yazı Tipi; Yazı yazısı, Grafik yazısı, Yoğun yazısı, Tipografi yazısı, Alfabe yazısı, Yazı yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-505

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews