Hortens – Medieval Display Typeface Yazı Tipi

Açıklama

Tüm tarihi tasarım ihtiyaçlarınız için mükemmel olan bir ortaçağ ekran yazarı olan “Hortens” ile şövalyeler ve kaleler günlerine geriye adım atın.
Cesur, açısal harf formları ve karmaşık ayrıntıları ile “Hortens”, tasarımlarınıza bir ihtişam duygusu ekleyeceğinden emin olan bir yazı tipidir. Her harf, taştan oyulmuş gibi görünecek şekilde tasarlanmıştır, bu da ortaçağ temalı posterlerden fantezi kitap kapaklarına kadar her şey için mükemmel bir seçim haline getirir.
İster ortaçağ temalı bir etkinlik için bir logo oluşturuyor olun, ister özel bir bira için ambalaj tasarlıyor olun, “Hortens” iş için mükemmel yazı tipidir. Ayrıca, editoryal tasarımda, video oyunlarında ve ortaçağdan ilham alan bir yazı tipinin gerekli olduğu diğer yaratıcı projelerde kullanmak da harika.
Özellikler:
– Büyük harf
– Küçük harf
– semboller ve noktalama işaretleri
– rakam
– ligatür
– Alternatif
– Çok dilli destek
Dosya dahil:
– Hortens (OTF, TTF, WOFF, WOFF2)

Hortens – Medieval Display Typeface Yazı Tipi; Ortaçağa Ait yazısı, Görüntü yazısı, Büyük yazısı, Tipografi yazısı, Açısal yazısı, Karmaşık yazı tipi olarak kullanılır.

Diğer WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya, Dosya + Kurulum

Türü

Boyut

Ürün Kodu

WPFNT11-314

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews