Copycat Protector for WordPress WordPress Eklentisi

Açıklama

Copycat Protector for WordPress / Taklitçi Koruyucusu WordPress Eklentisi
WordPress için Takipçi Koruyucu, sitenizdeki kopyalanan metinlere telif haklarınızı ekleyen bir eklentidir. Eklenti, WordPress sitesinin metin içeriğini özelleştirilebilir telif hakkı dizesi ile korur. Kopyalanan metne eklenecek satırı esnek bir şekilde özelleştirebilirsiniz: site adı, site sloganı, site adresi, sayfa adı, sayfa url, kopyalama tarihi ve saati.
WordPress Core güncellemelerine dikkat ediyoruz ve eklentilerimizi düzenli olarak güncelliyoruz. Böylece eklentinin WordPress’in en son sürümüyle tamamen işlevsel olduğundan emin olabilirsiniz.
Kopyalanan metinden önce ve sonra WordPressCopyright dizeleri için taklitçi koruyucusunun özellikleri
Eklenen Web Sitesi Verileri: Site Başlığı, Slogan, Web Sitesi Adresi, Sayfa Başlığı, Sayfa URL’si, Tarih ve Saat
Tüm WordPress temalarıyla iyi çalışır
Gutenberg uyumlu
Herhangi bir dilde hızlı çeviri için pot dosyası dahil
RTL yönü için mükemmel
Hızlı ve pürüzsüz kurulum
WordPress 5 ++ ile test edilmiş ve uyumlu
Hafif ve Hızlı
Vanilya javascript, jQuery olmadan
Tüm büyük tarayıcılar Chrome, Firefox, Safari, Opera ve Edge’i destekledi
% 100 SEO dostu
Kullanımı ve özelleştirmesi kolay
Modern kullanıcı arayüzü
Herhangi bir WordPress Varlığı için Ödevler: Kategoriler, Tek Sayfa, Kullanıcı Rolleri, Cihazlar ve daha fazlası
Kurulum Kılavuzu ve Ayrıntılı Kullanıcılar Kılavuzu
Altı ay, CodeCanyon Buyerscopycat Protector WordPress eklentisine destek dahil tüm modern tarayıcılarla son derece uyumludur. Hangi tarayıcı kullanıcılarının sitenizi görüntülediği önemli değildir: Chrome, Firefox, Opera, Safari veya Edge. Tüm cihazlarda ve tüm tarayıcılarda her şey harika görünecektir. ve bu, web sitenizin blog, sözlük, portföy, kurumsal web sitesi, e -ticaret projesi, yaratıcı ajans, gayrimenkul listesi, kişisel CV, bir restoran, perakende şirketi, küresel medya ajansı veya dergisi gibi benzersiz içeriğe sahipse önemlidir.
Eklenti herhangi bir WordPress temasıyla çalışabilir. Bu nedenle, bir eklenti satın alırken, Avada, Jüpiter, Betheme, The7, Flatsome, Enfold, Porto, Köprü, Unced, TheGem, Gazete, Sesicient, Total, X Teması, Kalium, ListingPro, üzerinde çalışacağından emin olabilirsiniz. Impreza, Phlox Pro, Xstore, Brooklyn, MyListing, Ave, Woodmart, Eğitim, Soledad, Gerçek Evler, Elektro, Kallyas, Jnews, Stockholm, Martfury, Rehub, Houzez, Motorlar, Gezgin, Oshine, Dükkâncı, Jevelin, Danışmanlık Ronneby, Masterstudy, Avas, Cheerup, Pearl Business, Norebro, Residence, Bimber ve diğer WordPress temaları.
Kurulum pürüzsüz ve sadece birkaç saniye sürer. Ayrıca, uzun hazırlıklar yapmanıza gerek yoktur; Tek yapmanız gereken sosyal ağlarınıza bağlantılar eklemek. Eklenti, kurulumdan hemen sonra çalışmaya hazırdır – yalnızca WordPress’e yüklemeniz ve etkinleştirmeniz gerekir. Bir WordPress web sitesi için Copycat Koruması ayarını daha fazla okuyun.
Değişim yeri
1.0.1 – 23 Aralık 2019 Kopyalanmış metinle yapılandırılmış sorunun satır uzunluğunun ayarlanması Renk 1.0.0 – 11 Aralık 2019

Copycat Protector for WordPress WordPress Eklentisi; eklentisi, Metin eklentisi, Eklemek eklentisi, Eklemek eklentisi, İçerik eklentisi, Taklitçi eklentisi olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Eklenti Uyumluluğu : Sürüm 5.1’e kadar test edildi. Bu kontrol üretici firma tarafından yapışmıştır.

Not: WordPress eklentileri hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, SASS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPMDL11-718

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews