GlamChic WordPress Eklentisi

Açıklama

GlamChic / Cazip WordPress Eklentisi
Glamchic zarif, temiz ve taze yüksek performanslı bir güzellik WordPress temasıdır. Bir güzellik blogu, bir moda blogu veya dergisi, kozmetik ve cilt bakım çevrimiçi blogu için kullanılabilir. Ayrıca, kozmetoloji web sitesine, kadınlar için bir yaşam tarzı bloguna veya genel amaçlı bir güzellik web sitesine uyuyor.
_Awesome Beauty Blog WordPress Tema Özellikleri_
*3 güzel demo
*Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
*Gelişmiş iletişim formları
*Kullanımı kolay kısa kodlar ve hazır sayfalar
*Beauty Blog WordPress eklentileri
Glamchic, görsel özelleştirme için WPBakery Page oluşturucu ve bir ev kaydırıcısı olarak çekici devrim kaydırıcısı gibi premium eklentilerle donatılmıştır; Essential Grid eklentisi tarafından desteklenen güzel portföy stilleri ile doludur ve Instagram feed ile uyumludur. Tema, web sitenizi çevrimiçi cilt bakım ürünleri, saç ve vücut kozmetikleri, kokular ve sağlık veya makyaj ürünleri mağazasına çevirebileceğiniz WooCommerce eklentisinin tam desteğini içeriyor.

GlamChic WordPress Eklentisi; eklentisi, Blog eklentisi, Vücut eklentisi, Makyaj Malzemeleri eklentisi, Yaratıcı eklentisi, Moda eklentisi olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Eklenti Uyumluluğu : Sürüm 5.7’e kadar test edildi. Bu kontrol üretici firma tarafından yapışmıştır.

Not: WordPress eklentileri hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPMDL11-467

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews