Kolaso – Modern Multi-Purpose WordPress Teması

Açıklama

Kolaso – Modern Multi-Purpose WordPress Teması, Kolaso, görsel besteciye dayanan ve detaylara, esnekliğe ve performansa büyük önem vererek tasarlanmış güzel el işi, piksel mükemmel çok amaçlı bir WordPress temasıdır.
Kolaso, WordPress’teki en gelişmiş canlı web sitesi oluşturucu ile birlikte geliyor. En son Web teknolojileri, keyifli UX ve en güzel tasarım trendlerini içeren. Temamız, değişiklikleriniz canlı hale gelmeden önce elemanları sürüklemek ve bırakmak, stilleri seçmek ve sitenizin görünümünü ve hissi ile oynamak için bir platform sağlar.
Gitmeye veya birleştirmeye hazır 5’den fazla ana sayfa konseptine sahip güzel, akıllı web siteleri oluşturun, bir düzen inşa etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Özelleştirmenizi bekleyen çok çeşitli stil sayfaları var, düşünebileceğiniz her şey temamızla oluşturulabilir.
Kolaso, hizmetler, hizmetler, referanslar, müşteriler, SSS, galeri, fiyatlandırma, çözümler, takım ve tek üye profilleri, harika blog/haber sayfaları, sorular ve cevaplar gibi gerekli özellikler ve sayfalarla birlikte gelir. Ayrıca sınırsız renk, 6+ başlık düzeni, 9+ sayfalık başlık, 6+ altbilgi ve 60’dan fazla blok ve seçenek ekliyoruz. Bu tema tüm ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilir.
Kolaso ??için uygundur: Business, Business, Business WordPress, Ajans, Ajans WordPress, Yerel İşletme, Küçük İşletme, İşletme Danışmanlığı, İş Ajansı, İş Grubu, Uygulama, Yaratıcı, Bir Sayfa, Özgeçmiş, SEO, Uygulama Ajansı, SEO Ajans, CV, Kişisel Özgeçmiş, Kişisel CV, danışın, başvuru
açılış sayfası, başlangıç, başlangıç, küçük başlangıç, dükkan, woocommerce, modern, moda, mağaza klasik, blog, + işletme firması, uygulama sunumu, minimal ajans, özgeçmiş kutusu, portföy, cv web tasarımı, ajans, serbest çalışan, blog,, Stüdyo, yaratıcı ajans, portföy
Fotoğraf, kurumsal, SEO ajansı, e -ticaret dükkanı, uygulama, IT başlangıç, küçük başlangıç, mağaza, mağaza klasik, blog, tasarımcı vitrin, minimal ajans, özgeçmiş kutusu, portföy, ofis, tasarımcı vitrin, minimal, yan menü, konferans, dijital ajans , Kişisel Blog, Klasik Blog, Yaratıcı Dijital Ajans, Web Stüdyosu, Modern İşletme, PresentationKolaso ??Eklenti Entegrasyonu
Koalso’yu mümkün olduğunca uyumlu olacak şekilde inşa ettik, böylece ihtiyaçlarınızdan herhangi biri, portföy, kurumsal, iş, e-ticaret, niş vb. İçin kullanabilirsiniz. Hayatınızı olabildiğince kolaylaştırmak istiyoruz, bu yüzden dahil ettik Her satın alma işlemi ile ücretsiz bir dizi premium özellik ve eklenti.
WPBakery Page Builder (34 $ tasarruf)
WooCommerce (uyumlu)
WPML (ile uyumlu)
İletişim Formu 7 (uyumlu)
Mailchimp (uyumlu)
Instafeed (uyumlu)
Ve çok daha fazlası… özellikler: tonlarca düzen, eleman ve kullanıcı arayüzü blokları
Sonsuz Sayfa Düzen Olasılıkları
5 ana sayfa düzenleri
60 UI Blok ve Seçenekler
5 başlık düzeni
Okunabilirliğe vurgu yapan güzel tasarım
Kutulu, sınırlanmış, karanlık, hafif ve yan menü düzenleri
İç sayfaların koleksiyonu (elemanlar, portföy, mağaza, blog, başlıklar, vb.)
Portföy düzenlerinin sınırsız varyasyonları
Harika blog düzenleri (ızgara, duvar, standart, karınel ve minimal)
Sınırsız renk seçenekleri
Özelleştirilebilir Google Haritalar
Temiz ve Modern Tasarım
Google Yazı Tipleri
Paralaks ve video arka planı
Çocuk teması hazır
Çeviri Hazır
WPML eklenti entegrasyonu
WooCommerce Entegrasyonu
İletişim Formu 7 Entegrasyonu
SEO optimize edilmiş
Güçlü tipografi seçenekleri
Tek tıklamayla Demo İçerik İçe Aktar
Çapraz tarayıcı uyumlu
Kutulu Düzen seçeneği
Fullwidth Düzen seçeneği
Sınırlı Düzen seçeneği
RTL Düzeni Seçeneği İçerilen Kısa Kodlu Blockstitle H1-H6
Alt yazı
Düğme
Izgara sistemi
Hizmetler Kutusu
Çalışma saatleri
Fiyatlandırma tabloları
Referans kutusu / istemciler diyor
Çevrimiçi kitap
Kaydırıcılar Bölümü / Kahraman
Blog gönderileri
Markalar Bölümü
Takım kutusu
Ürün kutusu
Galeri kutusu
Google Haritalar
Video düğmesi kutusu
Sayaçlar Kutu / Gerçekler Kutusu
Bülten

Kolaso – Modern Multi-Purpose WordPress Teması; Visual Composer WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Woocomerce WordPress Teması, Kurucu WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Visual Composer, WooCommerce, WPML, Bootstrap, WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

SASS, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1465

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews