Achilles – Multipurpose Magazine & Blog WordPress Teması

Açıklama

Achilles – Multipurpose Magazine & Blog WordPress Teması, Aşil, güzel açılır menüler için benzersiz bir mega menü sistemi ve ayrıca bir yazının öne çıkan görüntüsünü paralaks etkisi için ayarlama yeteneği ile birlikte gelir.
Aşil, web sitenizi minimum çaba ve zamanla yapılandırabilmeniz için bir sürü gerçekten kullanışlı tema seçeneği ile birlikte gelir.
Aşil, markanıza göre özelleştirebileceğiniz tonlarca güçlü özellik ile güç, sadelik ve profesyonel tasarımın mükemmel birleşimidir. Dergi, gazete, bloglar ve hatta moda siteleri Aşil’i sevecek!
Özellikler: 14 ana sayfa
Tek tıklama demo ithalatı
Mesajlar için 44+ düzeni ve 9+ Post Düzenleri (tek yazı için), 3+ yazar bilgi düzeni ve ilgili yayınlar, 2 yorum düzeni.
Farklı stillerde yayınları gösterin (10+ blog stilinin seçimi)
Akıllı İçerik Bloğu
Google AdSense reklamlarıyla kolay uygulama
7 Özel Widget
Modern, Profesyonel Tasarım
Mükemmel Kod
Çeviri Hazır (PO/MO dosyaları)
4 başlık türü
Sınırsız renk seçenekleri
Çapraz Tarayıcı Uyumluluğu
Ve çok daha fazlası… Not: Bu öğe, üçüncü bir taraftan elde edilen indirme dosyalarındaki varlıkları içerir ve bu varlıklar için farklı lisans şartları geçerlidir. Bunlar, indirilen dosyalarda, bu varlıklara uygulanacak diğer lisansın bir kopyasını içeren tanımlanacaktır.

Achilles – Multipurpose Magazine & Blog WordPress Teması; Bootstrap WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, Visual Composer WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, Madde WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Başyazı WordPress Teması, Hızlı WordPress Teması, Ve WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Bootstrap, Gutenberg, Visual Composer, WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1417

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews