Spring Plants – Gardening & Houseplants WordPress Teması

Açıklama

Spring Plants – Gardening & Houseplants WordPress Teması, Bahar, herhangi bir kod satırına dokunmadan mükemmel çevrimiçi alışveriş web sitesi oluşturmanıza yardımcı olan birçok güçlü seçenek ve özellik ile birlikte gelir. Peyzaj tasarımı ve çiçekler ve bitkilerle ilgili daha birçok alan.
Özellikler: 22 ev sayfası ve demo
Tek tıklama demo ithalatı
WooCommerce Hazır
Farklı Başlık Stilleri
Harika Fortfolio Entegrasyonu
Yerleşik mega menü
Akıllı İçerik Bloğu
Sınırsız deriler
Sınırsız kenar çubuğu
Çeviri Hazır (PO/MO dosyaları)
Sınırsız renk seçenekleri
Çapraz Tarayıcı Uyumluluğu
Ve çok daha fazlası… Not: Bu öğe, üçüncü bir taraftan elde edilen indirme dosyalarındaki varlıkları içerir ve bu varlıklar için farklı lisans şartları geçerlidir. Bunlar, indirilen dosyalarda, bu varlıklara uygulanacak diğer lisansın bir kopyasını içeren tanımlanacaktır.

Spring Plants – Gardening & Houseplants WordPress Teması; Bootstrap WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, Visual Composer WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Şirket WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, Çiçekler WordPress Teması, Bahçıvan WordPress Teması, Manzara WordPress Teması, Mega WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Bootstrap, Gutenberg, Visual Composer, WPBakery Page Builder, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1415

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews