RubyBuild – Building & Construction Them WordPress Teması

Açıklama

RubyBuild – Building & Construction Them WordPress Teması, Rubybuild, inşaat şirketleri, inşaat firmaları, sıhhi tesisat, ısıtma, boyama, fayans, yenileme, bölümler ve tavanlar, sıva ve renderlik, marangozluk ve geliştirme ve mimarlık profesyonelleri için oluşturulan bir şablondur.
Temiz yazı tipleri ve tasarımcıların ve geliştiricilerin harika tasarımı çarpıcı bir tema yarattı. Ayrıca, Rubybuild, tek bir kod çizgisine dokunmadan herhangi bir öğenin görsel stilini değiştirmenizi sağlayan birçok özelleştirme seçeneği içerir.
Özellikler: 3 ana sayfa
Kutulu/Geniş Düzen – Bu küresel veya hatta sayfa başına ayarlanabilir!
Tek tıklama demo ithalat – web sitenizi oluşturmanın en kolay ve en hızlı yolu, tek tıklama sayfaları, yayın, devrim kaydırıcısı, widget’lar, tema seçenekleri ve daha fazlası!
Mega Menü (Xmenu) Yerleşik
Farklı başlık stilleri – mobil için 3 farklı başlık ve 4 stil başlık ile birlikte gelir.
Sınırsız kenar çubuğu ve renkler
WooCommerce Hazır
Ücretsiz ömür boyu güncellemeler
Çeviri Hazır (PO/MO dosyaları)
… ve daha fazlası. Bunlar, indirilen dosyalarda, bu varlıklara uygulanacak diğer lisansın bir kopyasını içeren tanımlanacaktır.

RubyBuild – Building & Construction Them WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Visual Composer WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Yapı WordPress Teması, Bina WordPress Teması, Şirket WordPress Teması, Kurucu WordPress Teması, Müteahhit WordPress Teması, Kurumsal WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Visual Composer, WPBakery Page Builder, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

JS, CSS

Kontrol

Sürüm 4.9'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1409

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews