VAUSS – Portfolio and Personal Services WordPress Teması

Açıklama

VAUSS – Portfolio and Personal Services WordPress Teması, Vauss, portföy ve kişisel hizmetler için premium bir WordPress teması, duyarlı, yüksek performanslı portföy ve web sitelerini oluşturmak için çok sayıda yaratıcı kullanıcıyı memnun etmek için modern bir yaratıcı tasarıma sahip kişisel WordPress temasıdır.
KatmansWP ve Siteorigin Builder’a dayanarak, Vauss, 5+ stilli çeşitli başlık, sürükle ve damla sayfası oluşturucu, Speed ??& SEO optimize edilmiş, özel CSS, Widget’lar Özelleştirilmiş, WooCommerce Hazır. Ayrıca paket içe aktarma dosyasında, ithalat için kaydırıcı, siteorigin sayfaları, widget’ları metin olarak (sadece kenar çubuğunda yapıştırın).
WordPress için Vauss, hırslarınızı ve yaratıcı ihtiyaçlarınızı karşılamak için her şeyi sunar. İkna değil mi? Bir spin için alın ve bazı şaşırtıcı demolara göz atın!
E -ticaret – WooCommerce
WooCommerce’den harika tasarım ve harika özelliklerle temamızla muhteşem mağazalar kurabilirsiniz. Dükkanınızı dakikalar içinde alabilirsiniz! Sadece yükleyin, ürünlerinizi ekleyin ve işiniz bitti!
Demo İthalat
Paketimizde (Hesabınızdan İndirildi) XML İçe Aktarma Dosyasını bulabilirsiniz ve WordPress İçe Aktarma Araç Eklentisi’ni kullanarak tümünü içe aktarabilirsiniz, ayrıca sayfa oluşturucu, kaydırıcı içe aktarma ve daha fazlasında içe aktarabileceğiniz tüm sayfaları bulabilirsiniz!
Elementor için özelliklerLerswp
Woocommerce
Duyarlı
Siteorigin inşaatçısı
Hızlı yükleme
Google yazı tipi
Arka plan paralaksı
Arka plan sabit
Bir sayfa ve çok büyük bir Teşekkürler: Pexels
Görsel portföy
Siteorigin olarak sayfa oluşturucu
ElementorMortant için katmanlarWP:
Vauss, katmanswp için çocuk temasıdır, bu nedenle ücretsiz katmanswp yüklemeniz ve daha sonra temamızı yüklemeniz ve etkinleştirmeniz gerekir. Şablonumuzu nasıl yükleyeceğinizi bilmiyorsanız, lütfen bölüm kurulumunda belgelerimizi (belgeler indirilmiş pakette bulabilirsiniz) okuyun. Ayrıca, sorularınız varsa, lütfen bize sorun. WordPress’i yükleyin
Elementor için katmanları indir, tema olarak yükleyin ve kurulumunu atlayın.
WordPress görünümüne gidin – temalar ve Vauss temasını (yükleme/etkinleştir) yükleyin, Vauss temasını etkinleştirdikten sonra, sol tarafta, menü altında, temamızla birlikte gelen tüm eklentileri yüklemeniz ve etkinleştirmeniz gerekir.
Tema yüklemesi ile ilgili sorunlarınız varsa, ZIP’yi açabilirsiniz ve klasör Vauss WP-Content/TEMES’de FTP kullanarak ekleyin
Vauss WordPress temasını etkinleştirin
Eklentileri yükleyin/siteniz için ihtiyacınız olanı etkinleştirin.
WordPress görünümüne gidin – özelleştirici ve logo ekleyin, başlık türünü seçin, düzen tam genişliği ve diğer yapılandırma seçeneklerini seçin ve kaydet.
Menünüzü oluşturun ve sayfalarınızı ekleyin, birincil olarak ayarlayın ve kaydet.
Temanızı özelleştirin.
Livemesh Widget’a gidin – Ayarlar, İlk sekmede aşağı kaydırın ve tüm eklenti widget’larını etkinleştirin
Demo için klasör içe aktarma.”

VAUSS – Portfolio and Personal Services WordPress Teması; Bootstrap WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, Layers WP WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Kişisel WordPress Teması, Portföy WordPress Teması, Duyarlı WordPress Teması, Paralaks WordPress Teması, Pagebuilder WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Bootstrap, Gutenberg, Layers WP, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

JS, CSS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1371

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews