Ailsa – Personal Blog WordPress Teması

Açıklama

Ailsa – Personal Blog WordPress Teması, Ailsa – Kişisel Blog WordPress Teması
Ailsa, kişisel bir blogcu için akıllı ve temiz görünümlü bir WordPress temasıdır. Web sitenizi harika fikirlerinizden daha iyi hale getirmek için ne düşündüğünüzü özelleştirebilirsiniz. Ailsa sadece normal bir tema değil, inanılmaz canlı bloglama deneyiminin bir koleksiyonudur.
Hız için optimize edilmiş
Sayfa hızı artık Google, Bing, Yahoo gibi arama motorlarında çok önemli bir sıralama faktörü.
Çok blog düzeni
Ailsa temasında, canlı kişisel blogcuların ihtiyaçlarına dayanan çoklu düzen seçeneklerini ele aldık.
Kafes
Liste
Karışık Listresposnive & Retina Hazır
Ailsa% 100 cihaz dostu temadır, her bir öğe tamamen duyarlıdır. Hava durumu mobil, tablet veya masaüstü cihazlara bakıyorsunuz.
Kullanıcı deneyimi
Ailsa, Google Insights’ın kullanıcı deneyimi derecesinden 100/100 scrore alır. Google, kullanıcı deneyimi siteleri için SEO önceliği verir.
Birden fazla yazı tipi için hazırlanmış tasarım
kaydırıcı
Galeri
Video
MusicAdVanged Tema Seçenekleri
Herhangi bir kodlama bilgisi olmadan web siteleri oluşturmanıza izin veren bölümler halinde düzgün bir şekilde düzenlenen birçok seçenek.
Güçlü widget yönetimine sahip sınırsız kenar çubukları.
Ailsa teması bir sonraki kenar çubuğu ve widget yönetimi seçeneklerine izin verir. Artık sınırsız kenar çubukları konumları oluşturabilir ve bunu her sayfada veya yayınlarda ayrı ayrı atayabilirsiniz. Kullanımı kolay seçeneklerle.
Görsel sayfa oluşturucu
WordPress için Visual Composer Sayfa Oluşturucu, site içeriğinde tonlarca çalışma süresini kaydedecek olan ön uç ve arka uç sayfası oluşturucu eklentisidir.
Canlı özelleştiricide sınırsız renk
Ailsa renk bölümünde iyi organize edilmiştir. Her parça renklerini Canlı Önizleme’den Customerer’da değiştirebilirsiniz. Böylece, bu değişiklikleri anında görebilirsiniz.
Sayfa Düzeni Seçeneklerini Değiştirmesi Kolay
Temalarımızda, kullanımı kolay olan basit sayfa düzeni seçenekleri vardır. Her sayfada ve yayınlarda düzenleri kolayca değiştirebilirsiniz.
Çok sayıda kısa kod mevcuttur
Temamız çoğu kullanıcı dostu görsel besteci sayfa oluşturucu eklentisi ile entegre. Her kısa kodu iyi organize edilmiş ve kullanımı kolay alanlara sahiptir.
İletişim Formu 7
Ailsa, İletişim Formu 7 eklentisiyle rahattır. Contact Form 7 Native Way’i kesinlikle takip ettik, bu yüzden güçlü seçeneklerle sadeliğini asla kaybetmeyeceksiniz.
Posta Şempanze
Ailsa, WordPress eklentisi için Mail Chimp ile iyi entegre edilmiştir. Mailchimp mutlak en iyisidir. Blogcu olmak, bir ziyaretçi verisi toplamak başarılı bir iş yürütmek için en önemli olanıdır.
Çeviri Hazır
Temamız, dünyanın dört bir yanındaki dillerle değiştirmek için çeviri seçeneklerini kesinlikle desteklemektedir. Hızlı çeviri metinlerini tema seçenekleri panelimizde bile değiştirebilirsiniz.
SEO optimize edilmiş
Blogcu olarak web sitesi kaynaklarınız işletmeniz için en önemli olanıdır. Yani, Ailsa teması arama motorları algoritmalarını mükemmel bir şekilde destekler. Organik aramalar sadece ömür boyu kalır.
Google yazı tipleri ve özel premium yazı tiplerinizi yükleyin
Temamız Google yazı tipleri ve kullanımı kolay seçeneklerle mükemmel bir şekilde entegre edildi. Artık Google’dan 790+ yazı tipini seçebilirsiniz. Ayrıca, kendi premium yazı tiplerinizi kendi sunucunuza yükleyin.
Gelişmiş tipografi
Ailsa teması, Tema Seçenekleri panelinde gelişmiş tipografi ayarlarına sahiptir. Yazı tipi ağırlıklarını, hat yüksekliklerini ve CSS özelliklerini kolayca eklemek istediğinizi özelleştirebilirsiniz.
Çocuk teması
Bir çocuk teması kullanarak değişikliklerinizin korunmasını sağlayacaksınız. Çocuk temaları, mevcut bir temayı değiştirmenin önerilen yoludur. Ailsa zaten çocuk temasıyla dolu!
Tarayıcı uyumlu
Bir blog yazarı olarak, her ziyaretçinizin tüm tarayıcılarda aynı deneyimi almasını sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır. Aisla, tarayıcı uyumluluğunu stickly destekler.
Hız için optimize edilmiş
Ailsa teması hız için optimize edilmiştir. Detaylara ve temiz, iyi yapılandırılmış kodlara dikkat edin, tüm ziyaretçileriniz için sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlar.
Güncellemeler WP yönetici panelinizde gelir
Premium bir tema satın almak, her zaman eksileri güncelleme işlemidir. Her seferinde güncellemek zor. Ailsa teması en zor kısmınızı düzeltin. Şimdi WP panelinizle güncellemeler alabilirsiniz.
Yaşam Boyu Güncellemeleri
Ürünlerimizde her zaman günceliz. WordPress temalarımızı kullanırken daha iyi bir deneyim elde ettiğiniz geri bildirimlerinizi sürekli duyuyoruz.

Ailsa – Personal Blog WordPress Teması; Visual Composer WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Blog Yazarı WordPress Teması, Klasik WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Zarif WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Visual Composer, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 4.9'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1367

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews