Seil – A Responsive Blog Theme WordPress Teması

Açıklama

Seil – A Responsive Blog Theme WordPress Teması, Seil – Kendinizi rahatla. Düşüncelerinizi zarif ve yaratıcı bir dokunuşla gösterin.
Yaratıcı ve okunabilir bloga hizmet etmeyi seven için mükemmel bir şekilde hazırlanmış temiz ve minimal bir WordPress teması.
Kolay Ayarlanabilir Gönderi Sütun Düzenleri
İlham verici sütun düzenleri, hikayenizi şık bir şekilde anlatmanızı sağlar.
Güzel tek yazı düzeni varyasyonları
Hikayelerinizi, işinizi ve deneyiminizi keşfetmek için uygun zarif tek post düzen varyasyonları
Galeri
Video
Ses
Alıntı
Bir kenara
Bağlantı
Imaeesthetik widget yok
Bu pixely hazırlanmış widget malzemeleri sitenizi kişisel dokunuşla sunar.
Birden çok yazı türü için hazırlanmış tasarım
Düşünceyle, içeriğinizi istediğiniz gibi yansıtan birden fazla yazı türü oluşturdu.
Resposnive & Retina Hazır
Seil% 100 duyarlıdır, içeriğinizi her türlü cihazda rahatça çalışan mutlak netlik ve şaşırtıcı tasarımla sunar.
Canlı özelleştiricide sınırsız renkler
Seil teması renk bölümünde iyi organize edilmiştir. Her parça renklerini Canlı Önizleme’den Customerer’da değiştirebilirsiniz. Böylece, bu değişiklikleri anında görebilirsiniz.
İletişim Formu 7
Seil, İletişim Formu 7 eklentisiyle rahattır. Contact Form 7 Native Way’i kesinlikle takip ettik, bu yüzden güçlü seçeneklerle sadeliğini asla kaybetmeyeceksiniz.
Güçlü widget yönetimine sahip sınırsız kenar çubukları
Temamız bir sonraki yan çubuk ve widget yönetimi seçeneklerine izin verir. Artık sınırsız kenar çubukları konumları oluşturabilir ve bunu her sayfada veya yayınlarda ayrı ayrı atayabilirsiniz.
Posta Şempanze
Seil, WordPress eklentisi için posta şempanzesi ile iyi entegre edilmiştir. Mailchimp mutlak en iyisidir. Danışmanlıkta, bir ziyaretçi verisi toplamak başarılı bir iş yürütmek için en önemli olanıdır.
WPML Çeviri Hazır
Temamız, dünyanın dört bir yanındaki dillerle değiştirmek için çeviri seçeneklerini kesinlikle desteklemektedir. Hızlı çeviri metinlerini tema seçenekleri panelimizde bile değiştirebilirsiniz.
SEO optimize edilmiş
Seil teması, arama motorları algoritmalarını mükemmel bir şekilde destekler. SEO, başarılı bir iş yürütmek için en önemli parçasıdır. Organik aramalar sadece ömür boyu kalır.
Google yazı tipleri ve özel premium yazı tiplerinizi yükleyin
Temamız Google yazı tipleri ve kullanımı kolay seçeneklerle mükemmel bir şekilde entegre edildi. Artık Google’dan 790+ yazı tipini seçebilirsiniz. Ayrıca, kendi premium yazı tiplerinizi kendi sunucunuza yükleyin.
Gelişmiş tipografi
Seil teması, Tema Seçenekleri panelinde gelişmiş tipografi ayarlarına sahiptir. Yazı tipi ağırlıklarını, hat yüksekliklerini ve CSS özelliklerini kolayca eklemek istediğinizi özelleştirebilirsiniz.
Fontawesome simgeleri.
Temamız, Easy Icon Seçici alanından Fontawesome Icon Kütüphanesi içerir. Ön montajlı yazı tipi simgeleri kütüphanesini kullanarak çeşitli simgeler seçebilirsiniz.
Çocuk teması
Bir çocuk teması kullanarak değişikliklerinizin korunmasını sağlayacaksınız. Çocuk temaları, mevcut bir temayı değiştirmenin önerilen yoludur. Seil zaten çocuk temasıyla dolu!
Tarayıcı uyumlu
Seil teması, her ziyaretçinizin tüm tarayıcılarda aynı deneyimi almasını sağlayacaktır. Çapraz işletim sistemi platformları ve cihazlarla tarayıcı uyumluluğunu güçlü bir şekilde destekliyoruz.
Güncellemeler WP kontrol panelinizde gelir
Premium bir tema satın almak, her zaman eksileri güncelleme işlemidir. Her seferinde güncellemek zor. Seil teması en zor kısmınızı düzeltin. Şimdi WP panelinizle güncellemeler alabilirsiniz.
Yaşam Boyu Güncellemeleri
Ürünlerimizde her zaman günceliz. WordPress temalarımızı kullanırken daha iyi bir deneyim elde ettiğiniz geri bildirimlerinizi sürekli duyuyoruz.

Seil – A Responsive Blog Theme WordPress Teması; Bootstrap WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Blog Yazarı WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Moda WordPress Teması, Galeri WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 4.9'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1363

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews