Eunice – Photography Portfolio WordPress Teması

Açıklama

Eunice – Photography Portfolio WordPress Teması, Eunice, harika sanat eserlerinizi sergilemek için işlevsellik ve güzellikle yaratılan zarif, çekici ve parlak fotoğrafçılık temasıdır.
Galeri Sayfası Varyasyonları
Sizi birden fazla galeri düzeniyle çarpıcı galeri yaratmaya motive ediyoruz.
Tam genişlik kaydırıcısı
Kenburns
Kurdele
Kafes
Masonryphotography proje varyasyonu
En iyi ve güzel hazırlanmış fotoğraf projesi, basitlikle kucaklayan varyasyonlar. Fullwidth
Kenar çubuğu
Dikey liste
Kafes
MasonryPassword korumalı sayfalar
Aşırı şifre korumalı funtionity, zarafet ve sadeliği profesyonel performansla birleştirir.
Gelişmiş yapışkan galeri filtresi
Öğelerinizin düzenini sizi en çok memnun edecek şekilde kontrol etmenizi sağlayan gelişmiş yapışkan galeri filtresi.
Videolar Destek
Yalnızca hazırlanmış Eunice şablonu, pop -up oynatmanızı sağlayan video formatına mükemmel uyum sağlar.
Işık Kutusu açılır
Ortaya çıkan kimlik ve temiz yaklaşım içeren LightBox efektine sahip tema oluşturmak.
Sosyal Medya Paylaşımı
Sosyal medya paylaşım özelliği ile desteklenen sadece oluşturulan sanat eserlerinizi paylaşın ve başkalarının işinizi kucaklamasını sağlayın.
Gelişmiş Tema Seçenekleri
Herhangi bir kodlama bilgisi olmadan web siteleri oluşturmanıza izin veren bölümler halinde düzgün bir şekilde düzenlenen birçok seçenek.
Görsel sayfa oluşturucu
WordPress için Visual Composer Sayfa Oluşturucu, site içeriğinde tonlarca çalışma süresini kaydedecek olan ön uç ve arka uç sayfası oluşturucu eklentisidir.
Canlı özelleştiricide sınırsız renkler
Eunice teması renk bölümünde iyi organize edilmiştir. Her parça renklerini Canlı Önizleme’den Customerer’da değiştirebilirsiniz. Böylece, bu değişiklikleri anında görebilirsiniz.
Çok sayıda kısa kod mevcuttur
Temamız çoğu kullanıcı dostu görsel besteci sayfa oluşturucu eklentisi ile entegre. Her kısa kodu iyi organize edilmiş ve kullanımı kolay alanlara sahiptir.
İletişim Formu 7
Eunice, İletişim Formu 7 eklentisiyle rahattır. Contact Form 7 Native Way’i kesinlikle takip ettik, bu yüzden güçlü seçeneklerle sadeliğini asla kaybetmeyeceksiniz.
SEO optimize edilmiş
Eunice teması arama motorları algoritmalarını mükemmel bir şekilde destekler. SEO, başarılı bir iş yürütmek için en önemli parçasıdır. Organik aramalar sadece ömür boyu kalır.
Google yazı tipleri ve özel premium yazı tiplerinizi yükleyin
Temamız Google yazı tipleri ve kullanımı kolay seçeneklerle mükemmel bir şekilde entegre edildi. Artık Google’dan 790+ yazı tipini seçebilirsiniz. Ayrıca, kendi premium yazı tiplerinizi kendi sunucunuza yükleyin.
Gelişmiş tipografi
Eunice teması, Tema Seçenekleri panelinde gelişmiş tipografi ayarlarına sahiptir. Yazı tipi ağırlıklarını, hat yüksekliklerini ve CSS özelliklerini kolayca eklemek istediğinizi özelleştirebilirsiniz.
Google Harita
Google Harita’nın Maps API’larıyla daha da fazla genişletilmesi temamız. Şimdi, bir Google harita alanında çoklu stoklama seçeneklerini gösterebilirsiniz.
Font Awesome & Line simgeleri.
Temamız, Fontawesome Icon Kütüphanesi ve Easy Icon Seçici alanından satır simgeleri içerir. Ön montajlı yazı tipi simgeleri kütüphanesini kullanarak çeşitli simgeler seçebilirsiniz.
Çocuk teması
Bir çocuk teması kullanarak değişikliklerinizin korunmasını sağlayacaksınız. Çocuk temaları, mevcut bir temayı değiştirmenin önerilen yoludur. Eunice zaten çocuk temasıyla dolu!
Tarayıcı uyumlu
Eunice teması, her ziyaretçinizin tüm tarayıcılarda aynı deneyimi almasını sağlayacaktır. Çapraz işletim sistemi platformları ve cihazlarla tarayıcı uyumluluğunu yapıştık.
Güncellemeler WP kontrol panelinizde gelir
Premium bir tema satın almak, her zaman eksileri güncelleme işlemidir. Her seferinde güncellemek zor. Eunice teması en zor kısmınızı düzeltin. Şimdi WP panelinizle güncellemeler alabilirsiniz.
Yaşam Boyu Güncellemeleri
Ürünlerimizde her zaman günceliz. WordPress temalarımızı kullanırken daha iyi bir deneyim elde ettiğiniz geri bildirimlerinizi sürekli duyuyoruz.
Belgeler
Ayrıntılı belgelerimizde temamızla ilgili her şeyi açıkladık, sadece (nasıl yapılır?) Açıklamakla kalmıyor, bunun yerine temamızı kullanmanın etkili yolunu açıklayacak.
Video Öğreticileri
Temamıza başlamak için daha hızlı video öğreticileri. Adım adım talimatlar sağlar. HD videoları temamızı kullanmanız için ustalaşmanızı sağlar! Sadece bir profesyonel gibi çalışın!
Yazı tipleri
Doz
Koyu kırmızı metin
Font harika
Görüntüler
Fırlatmak
Deklanşör stok fotoğrafları
Tüm görüntüler yalnızca gösteri amacıyla kullanılmıştır ve şablona dahil edilmemiştir.

Eunice – Photography Portfolio WordPress Teması; Visual Composer WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Albüm WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Zarif WordPress Teması, Tam Genişlik WordPress Teması, Galeri WordPress Teması, Kafes WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Visual Composer, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 4.9'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1360

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews