Cascara – Blog, News & Magazine WordPress Teması

Açıklama

Cascara – Blog, News & Magazine WordPress Teması, Cascara – Blog, News dergisi WordPress teması
Cascara, net tipografik, iyi okunabilirlik ve erişilebilirliğe sahip profesyonel ve şık bir WordPress dergisi temasıdır. Temiz kodla inşa edilen el işi ve güvenilir unsurlar, sitenizin ziyaretçileriniz için en iyi deneyime sahip olmasına izin verin. Dikkatlice oluşturulan seçenekler mükemmel bir şekilde hizalanır ve değerli içeriğinize zahmetsizce erişmenizi ve ifade etmenizi sağlar.
Zengin içerik perspektifine sahip gerçekten yaratıcı, narin ve nazik hissettiren haberler ve dergi WordPress teması. Haber sitenize inkar edilemez bir profesyonel güvenilirlik ile inanılmaz şeyler yaratmanıza yardımcı olacaktır.
Üç benzersiz ana sayfa
Yaratıcı ve Modern Ana Sayfa Düzenleri, içeriğinizi çok daha verimli bir şekilde sunmanıza yardımcı olur.
Ana Sürüm Bir
Ana Sayfa Sürüm İkinci
Ana Sayfa Sürüm Üç
Özel widget’lar
Sezgisel ve kullanıcı dostu özel widget’lar, haber dergisi sitenizi bir sonraki seviyeye taşıyacaktır.
Özellikli yazı stilleri
Pixely hazırlanmış özellikli yayın stilleri, değerli içeriğinizi diğerlerinden daha iyi sunmanıza olanak tanır.
Moda
Yaşam tarzı
İşletme
Spor Dalları
Yiyecek
Eğlence
Video
Gönderi Görüntüleme Sayısı
Post View Count, bir haber dergisi web sitesinin göze çarpan özelliğidir. Görüş sayınızı yaratıcı bir şekilde sunuyoruz.
Sıcak Haber Desteği
Haber dergisi web siteniz için bu sıcak haber gösterge seçeneğiyle yaratıcılık özellik seviyesini hissedin.
Öne çıkan Kategoriler
Eşsiz, çekici ve özelleştirilmesi kolay ile karakterize edilen zarif ve mükemmel hazırlanmış yazı kategorileri düzeni.
Tamamen duyarlı
Bu çoklu sayfa tasarımlarına sahip olan site, her türlü cihazda boyutuna göre uyum sağlayacak ve rahatça çalışacaktır.
Tema rahatlığı
Temamız, profesyonelliğinizi daha yüksek alan çoğu kullanıcı dostu eklenti ile tamamen rahattır.
Gelişmiş Tema Seçenekleri
Herhangi bir kodlama bilgisi olmadan web siteleri oluşturmanıza izin veren bölümler halinde düzgün bir şekilde düzenlenen birçok seçenek.
Görsel sayfa oluşturucu
WordPress için Visual Composer Sayfa Oluşturucu, site içeriğinde tonlarca çalışma süresini kaydedecek olan ön uç ve arka uç sayfası oluşturucu eklentisidir.
Canlı özelleştiricide sınırsız renkler
Cascara teması renk bölümünde iyi organize edilmiştir. Her parça renklerini Canlı önizlemeden Customerer’daki değiştirebilirsiniz. Böylece, bu değişiklikleri anında görebilirsiniz.
Çok sayıda kısa kod mevcuttur
Temamız çoğu kullanıcı dostu görsel besteci sayfa oluşturucu eklentisi ile entegre. Her kısa kod iyi organize edilmiş ve kullanımı kolay alanlara sahiptir.
İletişim Formu 7
Cascara, İletişim Formu 7 eklentisiyle rahattır. Contact Form 7 Native Way’i kesinlikle takip ettik, bu yüzden güçlü seçeneklerle sadeliğini asla kaybedmeyeceksiniz.
SEO optimize edilmiş
Cascara teması arama motorları algoritmalarını mükemmel bir şekilde destekler. SEO, başarılı bir iş yürütmek için en önemli kısımdır. Organik aramalar sadece bir ömür boyu kalır.
Google yazı tipleri ve özel premium yazı tiplerinizi yükleyin
Temamız Google yazı tipleri ve kullanımı kolay seçeneklerle mükemmel bir şekilde entegre edildi. Artık Google’dan 790+ yazı tipini seçebilirsiniz. Ayrıca, kendi premium yazı tiplerinizi kendi sunucumuza yükleyin.
Gelişmiş tipografi
Cascara teması, Tema Seçenekleri panelinde gelişmiş tipografi ayarlarına sahiptir. Yazı tipi ağırlıklarını, hat yüksekliklerini ve CSS özelliklerini kolayca eklemek istediğiniz her şeyi özelleştirebilirsiniz.
Google Harita
Google harita görünümünü Haritalar API’larıyla daha da genişleten temamız. Artık bir Google Harita alanında çoklu stil seçenekleri gösterebilirsiniz.
Fontawesesome & Line Simgeleri.
Temamız, Fontawesome Icon Kütüphanesi ve Easy Icon Seçici alanından satır simgeleri içerir. Ön yerleştirilmiş yazı tipi simgeleri kitaplığını kullanarak çeşitli simgeler seçebilirsiniz.
Çocuk teması
Bir çocuk teması kullanarak değişikliklerinizin korunmasını sağlayacaksınız. Çocuk temaları, mevcut bir temayı değiştirmenin önerilen yoludur. Cascara zaten çocuk temasıyla dolu!
Tarayıcı uyumlu
Cascara teması, her ziyaretçinizin tüm tarayıcılarda aynı deneyimi almasını sağlayacaktır. İşletim sistemi platformları ve cihazlarla tarayıcı uyumluluğunu güçlü bir şekilde destekliyoruz.

Cascara – Blog, News & Magazine WordPress Teması; Visual Composer WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Başyazı WordPress Teması, Moda WordPress Teması, Yaşam Tarzı WordPress Teması, Dergi WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Visual Composer, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 4.9'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1356

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews