Riffel – A Bold & Rich Portfolio Theme WordPress Teması

Açıklama

Riffel – A Bold & Rich Portfolio Theme WordPress Teması, Riffel – Devrimi hissetmek için tasarlanmış
Riffel, çalışmalarınızı şaşırtıcı bir şekilde sergilemek için olağanüstü çalışma tekniklerine sahip profesyonel olarak hazırlanmış bir portföy temasıdır. Portföy konseptlerinizi gerçeğe dönüştüren çekici ve grafiksel olarak cilalı düzenler.
Riffel, fikirlerinizi çok çeşitli düzenler sunmak için çok etkileyici ve şık bir portföy temasıdır.
6 Ana Sayfa Örneği
Çarpıcı portföyü sevenler için saf ve mükemmel bir büyüleyici görsel deneyim ev sayfaları.
Ana Sayfa İki
Ana Sayfa Üç
Ana Dört
Ana Sayfa Beş
Ana Sayfa Sixpolio tek düzen
Markanıza mükemmel bir şekilde eşleşen bu portföy tek düzenleriyle yaratıcılığın özelliğini hissedin.
2 Modern Blog Düzeni Seçeneği
Zarif ve Modern Blog Düzeni Varyasyonları İşinizi ve Deneyiminizi Keşfetmek İçin Mükemmel Uygun.
Blog ListAdved Tema Seçenekleri
Herhangi bir kodlama bilgisi olmadan web siteleri oluşturmanıza izin veren bölümler halinde düzgün bir şekilde düzenlenen birçok seçenek.
Görsel sayfa oluşturucu
WordPress için Visual Composer Sayfa Oluşturucu, site içeriğinde tonlarca çalışma süresini kaydedecek olan ön uç ve arka uç sayfası oluşturucu eklentisidir.
Canlı özelleştiricide sınırsız renkler
Riffel teması renk bölümünde iyi organize edilmiştir. Her parça renklerini Canlı Önizleme’den Customerer’da değiştirebilirsiniz. Böylece, bu değişiklikleri anında görebilirsiniz.
Çok sayıda kısa kod mevcuttur
Temamız çoğu kullanıcı dostu görsel besteci sayfa oluşturucu eklentisi ile entegre. Her kısa kodu iyi organize edilmiş ve kullanımı kolay alanlara sahiptir.
İletişim Formu 7
Riffel, İletişim Formu 7 eklentisiyle rahattır. Contact Form 7 Native Way’i kesinlikle takip ettik, bu yüzden güçlü seçeneklerle sadeliğini asla kaybetmeyeceksiniz.
SEO optimize edilmiş
Riffel teması arama motorları algoritmalarını mükemmel bir şekilde destekler. SEO, başarılı bir iş yürütmek için en önemli parçasıdır. Organik aramalar sadece ömür boyu kalır.
Google yazı tipleri ve özel premium yazı tiplerinizi yükleyin
Temamız Google yazı tipleri ve kullanımı kolay seçeneklerle mükemmel bir şekilde entegre edildi. Artık Google’dan 790+ yazı tipini seçebilirsiniz. Ayrıca, kendi premium yazı tiplerinizi kendi sunucumuza yükleyin.
Gelişmiş tipografi
Riffel teması, Tema Seçenekleri panelinde gelişmiş tipografi ayarlarına sahiptir. Yazı tipi ağırlıklarını, hat yüksekliklerini ve CSS özelliklerini kolayca eklemek istediğinizi özelleştirebilirsiniz.
Google Harita
Google Harita’nın Maps API’larıyla daha da fazla genişletilmesi temamız. Şimdi, bir Google harita alanında çoklu stoklama seçeneklerini gösterebilirsiniz.
Fontawesesome & Line Simgeleri.
Temamız, Fontawesome Icon Kütüphanesi ve Easy Icon Seçici alanından satır simgeleri içerir. Ön montajlı yazı tipi simgeleri kütüphanesini kullanarak çeşitli simgeler seçebilirsiniz.
Çocuk teması
Bir çocuk teması kullanarak değişikliklerinizin korunmasını sağlayacaksınız. Çocuk temaları, mevcut bir temayı değiştirmenin önerilen yoludur. Riffel zaten çocuk temasıyla dolu!
Tarayıcı uyumlu
Riffel teması, her ziyaretçinizin tüm tarayıcılarda aynı deneyimi almasını sağlayacaktır. Çapraz işletim sistemi platformları ve cihazlarla tarayıcı uyumluluğunu yapıştık.

Riffel – A Bold & Rich Portfolio Theme WordPress Teması; Visual Composer WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Tasarım WordPress Teması, Serbest WordPress Teması, Galeri WordPress Teması, Yatay WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Visual Composer, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 4.9'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1355

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews