Brixey – Responsive Architecture WordPress Teması

Açıklama

Brixey – Responsive Architecture WordPress Teması, Brixey
Brixey Mimarlık teması mükemmel bir şekilde, birçok pratik unsur ve özelliğe sahip dikkatle seçilmiş ve pixely hazırlanmış büyük bir sayfa düzenleri ile birlikte gelir ve web sitenizi zahmetsizce oluşturmanıza ve yönetmenize izin verir ve siteniz için devrimci bir his verir. Devrimci ve profesyonel mimari teması, kavramlarınızı gerçeğe dönüştürmek için hazırlanmıştır.
4 Intro Tip Varyasyonu
Çalışmalarınızı en iyi şekilde temsil eden bu dört giriş tipi varyasyonla sitenizi geliştirin.
Video
Statik görüntü
Slayt showdark ve açık ten seçeneği
Saf çekici ama fonksiyonel bir cilt versiyonları Markanıza mükemmel bir şekilde uyan büyüleyici net görsel deneyim.
Koyu Skin2 Detaylı Tasarım Türleri Ana Sayfa Sürümü
Mükemmel Ana Sayfa Sürümlerinin İlham Verici Koleksiyonları ile İnanılmaz Eserlerinizi Çok Daha Verimli Bir Yolla Sunun. Entro Versiyon
Tam Sürüm6 Projeler Sayfa Düzeni
Proje sayfası düzeni düşünceli bir şekilde rafine edilmiş ve harika görünecek şekilde tasarlanmıştır.
Altyazı ile ızgara
Geniş
Oluklu geniş
Duvarcılık
Altyazı ile Duvarcılık12 Tek Projeler Düzeni
Brixey, olağanüstü ve tamamen özelleştirilebilir tek proje düzenlerinin kapsamlı bir koleksiyonu ile birlikte gelir.
Tek atlıkarınca
Tam ekran kaydırıcısı
Bilgi ile kaydırıcı
İçeren galeri
Izgara kenar çubuğu
Dikey yığın
Tam ekran yığın
Tek Özel 1
Tek Özel 2
Proje Paralaksı
FullScreen Video4 başlık menüsü seçeneği
Zarif mimariniz için mükemmel ve güzel bir perspektif başlık menüsü seçenekleri sunmak.
Kaplama Menüsü
Şeffaf menü
Statik Menuresponsive & Retina Hazır
Brixey’deki her öğe, herhangi bir cihazla rahat bir şekilde uyum sağlamak ve çalışmak için dikkatle oluşturulur.
Gelişmiş Tema Seçenekleri
Herhangi bir kodlama bilgisi olmadan web siteleri oluşturmanıza izin veren bölümler halinde düzgün bir şekilde düzenlenen birçok seçenek.
Görsel sayfa oluşturucu
WordPress için Visual Composer Sayfa Oluşturucu, site içeriğinde tonlarca çalışma süresini kaydedecek olan ön uç ve arka uç sayfası oluşturucu eklentisidir.
Canlı özelleştiricide sınırsız renkler
Brixey teması renk bölümünde iyi organize edilmiştir. Her parça renklerini Canlı Önizleme’den Customerer’da değiştirebilirsiniz. Böylece, bu değişiklikleri anında görebilirsiniz.
Çok sayıda kısa kod mevcuttur
Temamız çoğu kullanıcı dostu görsel besteci sayfa oluşturucu eklentisi ile entegre. Her kısa kodu iyi organize edilmiş ve kullanımı kolay alanlara sahiptir.
İletişim Formu 7
Brixey, İletişim Form 7 eklentisiyle rahattır. Contact Form 7 Native Way’i kesinlikle takip ettik, bu yüzden güçlü seçeneklerle sadeliğini asla kaybetmeyeceksiniz.
SEO optimize edilmiş
Brixey teması arama motorları algoritmalarını mükemmel bir şekilde destekler. SEO, başarılı bir iş yürütmek için en önemli parçasıdır. Organik aramalar sadece ömür boyu kalır.
Google yazı tipleri ve özel premium yazı tiplerinizi yükleyin
Temamız Google yazı tipleri ve kullanımı kolay seçeneklerle mükemmel bir şekilde entegre edildi. Artık Google’dan 790+ yazı tipini seçebilirsiniz. Ayrıca, kendi premium yazı tiplerinizi kendi sunucunuza yükleyin.
Gelişmiş tipografi
Brixey teması, Tema Seçenekleri panelinde gelişmiş tipografi ayarlarına sahiptir. Yazı tipi ağırlıklarını, hat yüksekliklerini ve CSS özelliklerini kolayca eklemek istediğiniz her şeyi özelleştirebilirsiniz.
Google Harita
Google harita görünümünü Haritalar API’larıyla daha da genişleten temamız. Artık bir Google harita alanında çoklu şekillendirme seçeneklerini gösterebilirsiniz.
Fontawesesome & Line Simgeleri.
Temamız, Fontawesome Icon Kütüphanesi ve Easy Icon Seçici alanından satır simgeleri içerir. Ön yerleştirilmiş yazı tipi simgeleri kütüphanesini kullanarak çeşitli simgeler seçebilirsiniz.
Çocuk teması
Bir çocuk teması kullanarak değişikliklerinizin korunmasını sağlayacaksınız. Çocuk temaları, mevcut bir temayı değiştirmenin önerilen yoludur. Brixey zaten çocuk temasıyla dolu!
Tarayıcı uyumlu
Brixey teması, her ziyaretçinizin tüm tarayıcılarda aynı deneyimi almasını sağlayacaktır. Çapraz işletim sistemi platformları ve cihazlarla tarayıcı uyumluluğunu yapıştık.

Brixey – Responsive Architecture WordPress Teması; Visual Composer WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Mimari WordPress Teması, Kurucu WordPress Teması, Bina WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Yapı WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Visual Composer, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 4.9'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1354

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews