Sewell – Photography WordPress Teması

Açıklama

Sewell – Photography WordPress Teması, Sewell – En etkileyici ve kullanıcı odaklı fotoğraf teması
Sewell esas olarak, galerinizi profesyonel ve hoş bir şekilde tanıtmak için mükemmel olan çoklu düzen seçeneği ile şaşırtıcı tasarım arasında mükemmel bir dengeyi ayarlamak için hazırlanmıştır.
Ana sayfa örnekleri
Fotoğrafı seven için saf ve mükemmel bir büyüleyici görsel deneyim ev sayfaları.
Ev Yatay
Ev merkezli
Ana Sayfa Kenburns
Ev bölmesi
Ev videosu
Ana Sayfa Statik ImageGallery sayfa düzenleri
Galeri sayfası düzenleri düşünceli bir şekilde rafine edilmiş ve harika görünecek şekilde tasarlanmıştır. Gallery kaydırıcısı
Galeri Yatay
Galeri yatay merkezli
Galeri ızgarası
Galeri
Galeri Kenburnspassword korumalı galeri
Galerinizi mükemmel koruma ile tam olarak sergileyin. Sayfa: Parola Korumalı
Zarif fotoğrafçılığınız için mükemmel ve güzel bir perspektif albüm sayfaları sunmak.
Albüm ThumbnailportFolio sayfa düzeni
Craft’ın Photography.Portfolio Grid
Portföy duvarcılık
Portföy StripportFolio Tek Düzen
Portföy düzenleri ile, markanıza mükemmel bir şekilde uyan harika görüntüleme deneyimi ile fotoğrafçılığın özelliğini hissedin.
kaydırıcı
Duvarcılık İçerdi
Tam genişlikte
İçerilen Stackblog sayfası örneği
Bloglarınızı benzersiz bir şekilde göstermek çok önemlidir, bu yüzden sizin için güncel blog tasarımları oluşturmaya odaklandık.
Blog, Sosyal Medya Entegre Sosyal Medya
Sosyal medya paylaşım özelliği ile desteklenen sadece oluşturulan sanat eserlerinizi paylaşın ve başkalarının işinizi kucaklamasını sağlayın.
Gelişmiş Tema Seçenekleri
Herhangi bir kodlama bilgisi olmadan web siteleri oluşturmanıza izin veren bölümler halinde düzgün bir şekilde düzenlenen birçok seçenek.
Görsel sayfa oluşturucu
WordPress için Visual Composer Sayfa Oluşturucu, site içeriğinde tonlarca çalışma süresini kaydedecek olan ön uç ve arka uç sayfası oluşturucu eklentisidir.
Canlı özelleştiricide sınırsız renkler
Sewell renk bölümünde iyi organize edilmiştir. Her parça renklerini Canlı Önizleme’den Customerer’da değiştirebilirsiniz. Böylece, bu değişiklikleri anında görebilirsiniz.
Çok sayıda kısa kod mevcuttur
Temamız çoğu kullanıcı dostu görsel besteci sayfa oluşturucu eklentisi ile entegre. Her kısa kodu iyi organize edilmiş ve kullanımı kolay alanlara sahiptir.
İletişim Formu 7
Sewell, İletişim Form 7 eklentisiyle rahattır. Contact Form 7 Native Way’i kesinlikle takip ettik, bu yüzden güçlü seçeneklerle sadeliğini asla kaybetmeyeceksiniz.
SEO optimize edilmiş
Sewell teması arama motorları algoritmalarını mükemmel bir şekilde destekler. SEO, başarılı bir iş yürütmek için en önemli parçasıdır. Organik aramalar sadece ömür boyu kalır.
Google yazı tipleri ve özel premium yazı tiplerinizi yükleyin
Temamız Google yazı tipleri ve kullanımı kolay seçeneklerle mükemmel bir şekilde entegre edildi. Artık Google’dan 790+ yazı tipini seçebilirsiniz. Ayrıca, kendi premium yazı tiplerinizi kendi sunucunuza yükleyin.
Gelişmiş tipografi
Sewell teması, Tema Seçenekleri panelinde gelişmiş tipografi ayarlarına sahiptir. Yazı tipi ağırlıklarını, hat yüksekliklerini ve CSS özelliklerini kolayca eklemek istediğinizi özelleştirebilirsiniz.
Google Harita
Google Harita’nın Maps API’larıyla daha da fazla genişletilmesi temamız. Şimdi, bir Google harita alanında çoklu stoklama seçeneklerini gösterebilirsiniz.
Fontawesesome & Line Simgeleri.
Temamız, Fontawesome Icon Kütüphanesi ve Easy Icon Seçici alanından satır simgeleri içerir. Ön montajlı yazı tipi simgeleri kütüphanesini kullanarak çeşitli simgeler seçebilirsiniz.
Çocuk teması
Bir çocuk teması kullanarak değişikliklerinizin korunmasını sağlayacaksınız. Çocuk temaları, mevcut bir temayı değiştirmenin önerilen yoludur. Sewell zaten çocuk temasıyla dolu!
Tarayıcı uyumlu
Sewell teması, her ziyaretçinizin tüm tarayıcılarda aynı deneyimi almasını sağlayacaktır. Çapraz işletim sistemi platformları ve cihazlarla tarayıcı uyumluluğunu yapıştık.
Güncellemeler WP kontrol panelinizde gelir
Premium bir tema satın almak, her zaman eksileri güncelleme işlemidir. Her seferinde güncellemek zor. Elston teması en zor kısmınızı düzeltin. Şimdi WP panelinizle güncellemeler alabilirsiniz.
Yaşam Boyu Güncellemeleri
Ürünlerimizde her zaman günceliz. WordPress temalarımızı kullanırken daha iyi bir deneyim elde ettiğiniz geri bildirimlerinizi sürekli duyuyoruz.

Sewell – Photography WordPress Teması; Visual Composer WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, Sewell WordPress Teması, Fotoğrafçılık WordPress Teması, Website WordPress Teması, Profesyonel WordPress Teması, Güzel WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Visual Composer, Bootstrap, WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1352

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews