Fexa- Lawyer & Attorney WordPress Teması

Açıklama

Fexa- Lawyer & Attorney WordPress Teması, FEXA Beautiful & True Law, Avukat ve Hukuk Firması WordPress temasıdır. Hem kişisel hem de ajanslar için her türlü hukuk ve yasal iş için özel olarak tasarlanmıştır. Gerekli tüm sayfalar ve unsurlarla güzel ev tasarımı ile birlikte gelir
Duyarlı Tasarım: FEXA tamamen duyarlı ve cihaz dostudur. Mobil, sekme, bilgisayar gibi her türlü cihaza uyar. Bu tasarım aynı zamanda retina ekranını da destekler.
Gerekli Sayfalar ve Öğeler: FEXA, gerekli tüm sayfalar ve öğelerle eksiksiz bir temadır. Paketle birlikte blog, blog ayrıntıları, avukat sayfası, vaka çalışması, uygulama alanı vb. Gibi her türlü sayfayı alacaksınız. Önemli unsurlar iletişim formu, ilerleme çubuğu, takım bölümü, Google haritası konumu, portföy, galeri, sosyal paylaşım vb.
Visual Composer (34 $ ‘lık tasarruf): Bu tema, WPBakery tarafından popüler Page Builder Visual Composer ile oluşturulmuştur. Bu muhteşem eklentiyi tema ile tamamen ücretsiz alacaksınız.
Elementor PageBuilder: Bu tema başka bir popüler sayfa oluşturucu Elementor ile de desteklenmektedir. Bu muhteşem inşaatçıyı tema ile tamamen ücretsiz alacaksınız.
Revolution Slider: Kaydırıcı Kimliği Bir web sitesinin anahtar kısmı. FEXA’da ünlü devrim kaydırıcısını kullandık. Kaydırıcı devrim ile çok fazla efekt ve stil kullanabilirsiniz
Tek tıklama demo kurulumu: Tema kurulumu gerçekten kolay ve basit. Temayı bir tıklamaya yüklemenize yardımcı olan tek bir tıklama demo yükleyicisi oluşturduk.
Kodlama bilgisi gerekmez: Tema çok esnek ve kullanıcı dostu olan çok güçlü bir yönetici paneline sahiptir. FEXA kullanarak bir web sitesi oluşturmak için herhangi bir kodlama bilgisine ihtiyacınız yoktur.
SEO Dostu: Tema SEO dostu. Yoast SEO Sınırsız Renk Şeması gibi popüler SEO eklentisi ile tamamen uyumludur: kolayca kendi favori tema rengine sahip olabilirsiniz.
RTL Desteklendi: Arapça veya İbranice dilinde site oluşturmak istiyorsanız, bunu tema ile yapabilirsiniz. FEXA RTL Destekleniyor
WPML Desteklendi: WPML eklentisini destekler. Yani FEXA tarafından herhangi bir çok dilli web sitesi oluşturabilirseniz.
Dost Destekimiz: Müşterimizi mutlu görmeyi seviyoruz. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, destek ekibimiz her zaman size yardımcı olmaya hazırdır.
Life Time Free Güncelleme: Temayı satın aldıktan sonra ömür boyu güncelleme alacaksınız. Temayı ne zaman güncelleyeceğimizde, FEXA’nın güncellenmiş sürümüne sahip olabilmeniz için bir güncelleme bildirimi vereceksiniz.

Fexa- Lawyer & Attorney WordPress Teması; Visual Composer WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Muhasebeci WordPress Teması, Danışman WordPress Teması, Savunucu WordPress Teması, Avukat WordPress Teması, Çubuk WordPress Teması, Avukat WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Visual Composer, WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

SASS, JS, CSS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1345

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews