Onero – Creative Portfolio Theme for Professionals WordPress Teması

Açıklama

Onero – Creative Portfolio Theme for Professionals WordPress Teması, Kimin için?
Portföy, fotoğrafçı, tasarımcı, freelancer, mimarlar, çevrimiçi mağaza, dijital ajanslar veya eserlerini yaratıcı ve güzel bir şekilde sergilemek isteyen herkes, Onero beklediğiniz tema. Şimdi bir kopyasını alın ve bu muhteşem web sitesini oluşturmaya başlayın!
Bazı özellikler
Kurulum sihirbazı
Onero web siteleri, yenilikçi bir kurulum kurulum sihirbazı sistemi ile 3 basit tıklama ile oluşturulabilir. Kurulum sihirbazı kukla verileri ve gerekli eklentileri otomatik olarak yükleyebilir. Kurulum bittikten sonra yalnızca içeriği düzenlemeniz gerekir. Demo kurulumlarıyla ilgili daha fazla sorun yok. Artık zamanınızı boşa harcamadan otomatik olarak yüklemek için sonsuz sayıda demo arasından seçim yapabilirsiniz.
Özelleştirilebilirlik teması seçenekleri
Onero WordPress temasının özelleştirilebilirliğinden gurur duyuyoruz. Adı gibi, temanın yüklenmesi ve yapılandırılması çok kolaydır, ayrıca Canlı Özelleştirici ile çalışmanın tadını çıkaracaksınız. Herhangi bir özelleştirme WordPress Native “Özelleştirici” nden yapılabilir, böylece sayfayı yenilemeye veya tarayıcıyı değiştirmeye gerek kalmadan yaptığınız tüm değişiklikleri önizlersiniz.
Onero bu gelişmiş ve tam seçenek paneli ile birlikte geliyor ama çok sezgisel ve arkadaş canlısı. Tema stilinin herhangi bir bölümünü bir kod çizgisi yazmadan değiştirebilirsiniz. Web sitenizin doğrudan canlı önizlemeden ne kadar duyarlı olduğunu da kontrol edebilirsiniz.
Sayfa oluşturucu
WPBakery tarafından Market Visual Composer’da en popüler ve bakımlı sayfa oluşturucunun değiştirilmiş versiyonunu kullanıyoruz. Özelleştirilmiş öğelerimizi oluşturduk ve yeni seçenekler ve özellikler ekledik. Böylece, canlı önizleme ile veya arka uçta ön uçta sürükle ve bırak ile herhangi bir web sitesi oluşturabilirsiniz.
Ekstra unsurlarımızdan bazıları eklendi: Başlık Stilleri
Listeler Düğmeleri
Simge setleri
Fiyatlandırma tabloları
İletişim Formu
Uyarı kutuları
Sekmeler ve akordeonlar
Beceri Grafiği
İlerleme çubukları
Animasyonlu sayaçlar
Geri sayım
Google
Haritalar
Sosyal
İkonlar
Müşteriler
Blogdan son
Tam Blog
Portföy öğeleri
Referans öğeleri
Kadro
WooCommerce Elements
Son Ürünler
Son Haberler
SSS
Küçük hizmetler
Hizmetler Çemberi simgesi
Hizmetler Kutuları
Hizmetler Medyası
Hizmetler Metni
Efekt görüntüsü
Galeri
Eylem çağrısı
Satırlar ve sütunlar, görsel besteci işlevlerini genişletmek için farklı yeni seçenekler ve özelliklerle birlikte gelir.
Temanın uyumsuzluklar olmadan mükemmel çalışmasını sağlamak için kurum içi eklentiler var. Böylece eklenti kütüphanemiz zamanla uzanacaktır. Ayrıca, temaya, en popüler premium eklentileri ücretsiz olarak dahil ettik, böylece bunları kullanmak için bir kuruş harcamanız gerekmiyor. Evde geliştirilen eklentimiz Elle özel post tipi, personel post tipi, referans post tipi, ilgili öğeleri oluşturmak için kullanılabilecek SSS post tipidir.
Elle Kısayollar
Bazı özelleştirme seçeneklerine sahip yayınlarda ve sayfalarda kullanılabilecek kısa kodların listesi. Elle Post Beğeniyor
Post bloglarda ve portföylerde yayın beğeni eklemek için oluşturulan eklenti.
Elle kaydırıcı
Bu, kullanıcıların basit ve güzel kaydırıcılar oluşturmalarına yardımcı olmak için ekibimiz tarafından oluşturulan basit bir kaydırıcıdır.
Devrim kaydırıcısı
Revolution Slider, piyasadaki en popüler premium kaydırıcıdır. Bu kaydırıcı temaya ücretsiz olarak gelir, böylece kullanmak için ekstra para harcamanıza gerek yoktur. 19 $ değerinde.
Wpbakery görsel besteci
En çok kullanılan ve popüler drag n damla sayfası oluşturucu. Görsel besteci Onero’ya ücretsiz olarak dahil edilmiştir, böylece sadece kullanmanız gerekir. 34 $ değerinde.
Katmanslider wp
WordPress yayınlarınızdan ve sayfalarınızdan bile, görüntü galerileri, içerik kaydırıcıları ve mutlaka görülmesi gereken efektlere sahip akıllara durgunluk veren slaytlar oluşturmak için premium çok amaçlı bir kaydırıcıdır. Temaya ücretsiz olarak gelir. 18 $ değerinde
MailChimp Liste Abone Olma Formu
Kullanıcı avatarı
WP Retina 2x – Duyarlı Onero’ya erişilebilir ve PC, iMac, Mac kitapları, iPhone’lar, akıllı telefonlar, iPad’ler, diğer tüm mobil cihazlara mükemmel görünür. Şimdi günler mobil cihaz erişilebilirliği herhangi bir web sitesi için en önemli özelliklerdir. Herhangi bir kullanıcıya mükemmel görüntülenecek basit ve tamamen duyarlı bir WordPress teması oluşturduk.
Duyarlı, Google arama motoru sıralamanız için de önemlidir.
28 + önceden tanımlanmış ev sayfaları
Önceden tanımlanmış ev sayfaları kullanıma hazır. Yalnızca içerik ve resimleri değiştirmeniz gerekir ve web siteniz hazır olacaktır.
60 + hazır sayfalar
Önceden tanımlanmış sayfa Hakkımızda, hizmetler ve sunum sayfalarınız için kullanıma hazır, bize ulaşın, fiyatlandırma listesi, sunum sayfaları.
Geliştirilmiş Performans
Temamız gelişmiş performansla geliyor ve daha hızlı, daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bunu mümkün kılmak için yeni teknoloji tanıttık. Asenkron JavaScript ve CSS Yükleme. Minifiye komut dosyası da temayı daha hafif hale getirir.
Navigasyon
Navigasyon önemlidir, bu yüzden size sınırsız varyasyonlar veririz. Sınırsız yeni başlık stilleri oluşturmak için özelleştirilebilen 12+ artı hazır başlıklar oluşturduk. Örneğin, sol başlık kenar çubuğunu seçebilir ve menü yazı tipi boyutu, menü yazı tipi ailesi, başlık arka planı, farklı widget’lar ekleyerek vb. Özelleştirmeye başlayabilirsiniz.
Mega menü
Onero teması yerleşik bir mega menü ile birlikte gelir, böylece mega menülerle çalışmak için üçüncü taraf bir eklenti yüklemenize gerek yoktur. Sistemimiz WordPress Core ve Easy ile tamamen uyumludur, böylece WordPress menü ayarlarında mega menü oluşturabilirsiniz.
Düzen
Sayfanın genişliğini istediğiniz gibi değiştirebilecek bir tema oluşturuyoruz. Böylece kutulu düzen web siteleri, tam ekran web siteleri veya istediğiniz genişlik ile oluşturabilirsiniz.
Woocommerce
E -ticaret bugün en karlı işletmelerden biri, bu fırsatı yakalayan son kişi olmayın. Satacak bir şeyiniz varsa,
Basit. Minimal mağazadan en gelişmiş mağazaya kadar oluşturabilirsiniz. WooCommerce e -ticaret eklentisi oluşturmak için internette en çok kullanılan eklenti. Onero bu eklenti ile mükemmel uyuyor. Ayrıca, kullanıma hazır sizin için önceden tanımlanmış bir mağaza oluşturduk. E -ticaret işinin her ayrıntısını ürün sunumundan ödeme ağ geçidine yönetebilirsiniz. Artık baş ağrısı yok her şey basittir.

Onero – Creative Portfolio Theme for Professionals WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, Visual Composer WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Portföy WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Başlatmak WordPress Teması, Freelancer WordPress Teması, Woocommerce WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, Visual Composer, WooCommerce, WPML, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1260

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews