HomeSweet – Real Estate WordPress Teması

Açıklama

HomeSweet – Real Estate WordPress Teması, Ev Tweet ile – Gayrimenkul WordPress tema kullanıcıları, yönetici kontrol panellerine erişmeden kendi listelerini yönetebilirler. Profillerini, şifrelerini ve ödeme birikimini de yönetebilirler. Homeweet kullanarak kullanıcılarınızı şarj etmeye ve para kazanmaya başlayabilirsiniz. Güçlü para kazanma odağına sahip tema için hazırladık. Gönderi başına ödeme ve paketler endüstri standardıdır, ancak aylık ücretinizi artırmak için yeni “ekstralar” kazanma araçlarımızı (öne çıkan veya üst için ödeme dahil) kullanabilirsiniz. Para kazanma ve istatistiklerimizin kombinasyonu, evi güçlü bir tema haline getiriyor.
Tema oldukça ölçeklenebilir ve bunu sadece birkaç tıklamada büyük gayrimenkul portalları veya küçük ajanslar için kullanabilirsiniz. Web sitenizde özel değişikliğe mi ihtiyacınız var? Hiç sorun değil. Her şey WordPress eylemlerine bağlanır ve kolayca kaldırılabilir veya eklenebilir. Sorun varsa, genişletilmiş belgelerimizi veya video kanalımızı kontrol edin. Sonunda size yardımcı olacak her zaman özel destek personelimiz vardır.
Ön uç teslim
Houseweet, kullanıcılarınız tarafından mülk eklemenizi sağlar. Özellik dizini birkaç tıklamayla oluşturun. İsterseniz, yayınlamadan önce yeni eklenen özellikleri inceleyebilirsiniz. Tabii ki kullanıcılara web sitenizi kullandıkları için ücret almak mümkündür. Eklentiler, yazı ve paket sistemi başına ödemeye hazırlanır.
Mülkiyet yönetimi
WordPress Yöneticisinden Özellikleri Yönetin. Tablo ekranının özel sürümü, özellikli görüntü, fiyat ve atanan taksonomi terimleri gibi özellikler hakkında tüm önemli bilgileri içerir.
Fiyat biçimlendirme seçenekleri
Houseweet, çeşitli fiyat biçimlendirme seçeneklerini destekler. Ondalık yer sayısı, ondalık nokta ve binlerce ayırıcı gibi para işareti ve sayı biçimlendirme seçeneklerini ayarlayabileceğiniz para birimini tanımlayabilirsiniz.
Mülkler için başka bir grup fiyat ayarı ayarlayabilirsiniz. Fiyat tutarı yerine alfasayısal metin yazabilir veya özel önek ve son ekinizi ekleyebilirsiniz.
Geliştirici misiniz ve hala fiyat biçimlendirmesinden memnun değil misiniz? Merak etme. Her şey tek bir yöntemde bulunur, bu nedenle işlevselliği değiştirmek oldukça kolaydır.
Ajanslar ve Temsilciler
Ev tatlı temasıyla, mülklere aracılar atayabilir ve ajanslar gruplandıran ajanları oluşturabilirsiniz. Dahili amaçlar veya dizin listeleri için harika.
Gönderi başına ödeme
Paket sistemi
Göndermeden önce inceleme
Öne çıkan veya yapışkan mülk için ödeme
Google Harita Desteği
Alınan işlemler
Favori Özellikler
Özellikleri karşılaştırın
Filtrenizi Kaydet
Yelp Listeler Desteği
WalkScore Desteği
Gelişmiş fiyat biçimlendirme
Mülk detayında Aracı İletişim Formu
Özel ölçüm
Yirmi on beş ile güzel oynar
Geliştiriciler için kolay
Oop mimarisi
Satır/Grid/Yarım Harita/Özellik Arşivinin Tam Haritası Sürümü
Sorgulama Formu için Recaptcha Desteği
Kayıt Formundan Şartlar ve Koşullar Bağlantı

HomeSweet – Real Estate WordPress Teması; Bootstrap WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Ajan WordPress Teması, Daireler WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Haritalar WordPress Teması, Evler WordPress Teması, Ev WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Bootstrap, Gutenberg, WPBakery Page Builder, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1166

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews