Jack Ryan – Creative Portfolio WordPress Teması

Açıklama

Jack Ryan – Creative Portfolio WordPress Teması, Child-tema hazır. Güncellemeleri her yüklediğinizde tüm değişiklikleriniz güvenli tutulacaktır.
SEO optimize edildi. Arama motorlarında görülmeyin ve sitenize gelen ziyaretçi sayısını artırın.
Jack Ryan, masaüstü, tablet, iPad, iPhone ve mobil cihazlar dahil olmak üzere tüm cihazlarda çeşitli ekranlara ve çözünürlüklere mükemmel uyum sağlamasını sağlayan tamamen duyarlı bir tasarım sunar.
Jack Ryan, sosyal medya içeriğinizi paylaşmayı bir parça kek yapan çeşitli seçenekler sunuyor.
Masonry Blog Düzenleri.
Çeviri hazır.
İletişim Formu 7. Jack Ryan ayrıca, web sitenize özel iletişim formları eklemenizi ve ziyaretçilerin iletişim kurmanın basit bir yoluna sahip olmasını sağlamanızı kolaylaştıran Premium İletişim Formu 7 eklentisini de içerir.
ACF Pro (100 $ değerinde) Nihai işlevsellik için ACF Pro’dan daha iyi olmaz. İnanılmaz derecede güçlü olan ACF Pro, web sitenizi tekrarlanabilir bloklar, sayfa oluşturma düzenleri, sezgisel galeriler, özel ayarlar sayfaları ve yeniden kullanılabilir alanlar dahil olmak üzere ekstra alanlar ve özelliklerle güçlendirecektir.
Tüm müşterilerimiz için hızlı yanıt süreleri ile altı aylık ücretsiz premium kalite desteği sunmanız gereken tüm yardımı alın. İster temamızla ilgili bir sorununuz ister bir şeyin nasıl yapılacağına dair bir sorunuz olsun, yardım etmek için orada olacağız.
Ayrıca, kapsamlı belgelerle, sorularınıza ve bina yardımına her zaman ulaşılabilir. Bu kapsamlı belgelere doğrudan kontrol panelinizden bile erişebilirsiniz.
Sanat kredisi memnuniyeti Not: Bu temada kullanılan tüm sanat eserleri yalnızca sunum amaçlıdır. Sanat eserini web sitenizde kullanmak isterseniz, izin için lütfen tasarımcı ile iletişime geçin.

Jack Ryan – Creative Portfolio WordPress Teması; Bootstrap WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, Visual Composer WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Tasarımcı WordPress Teması, Galeri WordPress Teması, En Az WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Bootstrap, Gutenberg, Visual Composer, WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1159

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews