Adios – Portfolio WordPress Teması

Açıklama

Adios – Portfolio WordPress Teması, Adios | Sanatçılar, ajanslar, serbest çalışanlar ve reklam öğeleri için portföy wordpress teması
Adios, tasarım odaklı, estetik açıdan sofistike ve teknik açıdan yetkin bir portföy WordPress temasıdır. Visual Composer (Drag & Drop Arayüzü) ile inşa edilen bu tema, web sitenizi elinize şekillendirme ve şekillendirme gücü sağlar. Adios tamamen duyarlıdır ve tabletler, akıllı telefonlar ve masaüstü bilgisayarlarda iyi çalışır. 9+ ana sayfa düzeni ve bir portföy seçeneği yığını ile paranız için bir patlama almanız garanti edilir. Bu çarpıcı tema ile herhangi bir nişin portföy sitesini tam anlamıyla oluşturabilirsiniz. Bu sadece yaratıcı tarzınızı göstermenin en iyi yolu değil, aynı zamanda mallarınızı pazarlamak ve müşterilerinizi de etkilemek için esnek bir platformdur. Tabii ki, retina hazırdır ve süper yüksek çözünürlüklü grafiklere sahiptir. Tema belgeleri çok kapsamlı ve bilgilendiricidir, yeni başlayanları deneyimli bir kullanıcıya dönüştürmek için yeterlidir. Aynı uyarlanabilirlik ilkesi cihazlar için de geçerlidir.

Adios WordPress Teması – Genel Bakış
Özelleştirici-Özelleştirici, WordPress’teki herhangi bir değişikliği canlı olarak önlem için bir çerçevedir. Kullanıcıların temalarının ve sitelerinin çeşitli yönlerini, renklerden ve düzenlerden widget’lara, menülere ve daha fazlasına kadar özelleştirmeleri için basit ve tutarlı bir arayüz sağlar.
Duyarlı – Bugünlerde neredeyse her yeni müşteri web sitelerinin mobil bir sürümünü istiyor. Sonuçta pratik olarak önemlidir: BlackBerry için bir tasarım, iPhone, iPad, Netbook, Kindle ve tüm ekran çözünürlükleri için bir tasarım da uyumlu olmalıdır. Bu nedenle, bu özellik kümelerini elde etme konusunda endişelenmeyin, Adios’a zaten dahil ettik. Test edelim.
Tipografi – Bir projenin parlamasını sağlayan küçük detaylar. Dikkat ve özenle iyi hazırlanmış katı tipografi bunlardan biridir. Uyumlu bir görsel ritim, yumuşak kapaklar gibi tipografik incelikler, kenar boşluğu veya tir ve çizgilerin doğru kullanımı; Buna ekleyen birçok şey var. Bu nedenle, tüm Google yazı tipi setlerini sadece kolay ve kullanışlı hale getirmek için dahil ettik, renk, boyut, satır yüksekliği vb.
Sayfa Oluşturucu – Müşterilerimiz, istedikleri gibi düzen yapma olasılığına sahiptir, sayfaya kısa kod bloğu eklemek için görsel besteci eklentisini ekledik, sadece sürükle ve bırakın.
Kısa kodlar – Adios, sonsuz düzen yapmak için tonlarca kısa kod içerir. Adios ile, zihninizin hayal edebileceği hemen hemen her düzeni oluşturmanıza izin veren 33 kısa kod oluşturduk. Tüm kısa kodlar özel olarak üretilen bir eklenti üzerinden dahil edilir. Dahil kısa kodlar aşağıdaki gibidir: Blockquote
Blog
Blog kaydırıcısı
Müşteri
Tezgah
Sosyal Takip
Google Harita
Kahraman kaydırıcısı
Kahraman Video Kaydırıcısı
Simge kutusu
Resim bloğu
Portföy
Portföy kaydırıcısı
Fiyatlandırma masası
Bölüm başlığı
Özel metin
Metin bloğu
Video kapsayıcısı
Hoş Geldiniz Kutusu
Resim bloğu
Görüntü kaydırıcısı
Özel metin
Uzay
Takım
Referans
TwitterPost Biçimi – Adios, zengin özel post formatına sahiptir, blog yayınlarınızı çeşitli özel yazı formatıyla yönetin. İşte birkaç post formatı: Standart
Video
Galeri
Audiopage Şablonları-Hızlı ve kolay kullanım için önceden hazırlanmış sayfa şablonlarını ekledik, sadece sayfa şablonuna sayfa atayın. Portfolio
Blog Klasik
Blog Duvarcılığı
Bir sayfa
PortfolioFeature TownweardWordPress Live Customer – Canlı Yapın!
Tek tıklama demo ithalatçısı
Görsel besteci
Gelişmiş blog düzenleri
Blog Duvarcılığı
Blog Klasik
Gelişmiş portföy düzenleri
Portföy duvarcılık
Portföy Klasik (2,3,4 sütun)
Tamamen duyarlı düzenler
Paralaks düzeni
Yüzlerce seçenekle çok amaçlı
Farklı Başlık Düzenleri
Farklı altbilgi düzenleri
Geliştirici dostu
Portföy filtreleme seçeneği
Sınırsız kenar çubukları
10+ kapak örnekleri
Açılış sayfası
Bölüm kaydırma
Sayfa Metabox Seçenekleri
33 kısa kod
Tamamen SEO dostu
Önceden tanımlanmış kaydırıcılar
Fiyatlandırma Tablo Düzenleri
Html5 video
UX dostu düzenler
WPML Hazır
Çeşitli yazı formatları
İzotop eklentisi
İletişim Formu 7
İyi belgelenmiş

Adios – Portfolio WordPress Teması; WPML WordPress Teması, Visual Composer WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Portföy WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Tasarımcı WordPress Teması, Zarif WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPML, Visual Composer, WooCommerce, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 4.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1156

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews