Whiskers – Pets Store -Vet Clinic -Animal Adoption WordPress Teması

Açıklama

Whiskers – Pets Store -Vet Clinic -Animal Adoption WordPress Teması, WordPress 5.x & Gutenberg Hazır
Bıyıklar tamamen duyarlı WordPress temasıdır.
Evcil hayvan mağazaları ve tıbbi klinikler için oluşturulan güzel tasarım tamamen desteklenen WooCommerce eklentisi.
Bıyık teması için temel özellik, tema arşivinde yer alan özel bir CMSMasters bağış eklentisidir. Bağış toplama kampanyaları oluşturabilir, herhangi bir refah ve sosyal program için bağış toplayabilir, bir seferde birden fazla farklı bağış kampanyası düzenleyebilir, her kampanya için ilerleme gösterebilir ve hatta diğer insanlara ilham vermek için bazı bağışçıları sergileyebilirsiniz.
Bıyıklar Teması, etkinlik takvimini ve Etkinlik Calendar Pro eklentisi uyumluluğunu (PRO eklentinin eklenmesi için lisans vermediği için Pro Addon’un ayrı ayrı satın alınması gerekir) ve mega menü işlevselliğini tamamen tasarladı ve entegre eder.
Ayrıntılı belgelerle tam olarak desteklenen bu evcil hayvan teması, hayvanlarla ilgili herhangi bir iş veya yardım kuruluşu için güçlü bir sanal varlık yaratmak için çok kullanışlı bir işlev ve seçeneğe sahiptir.

Whiskers – Pets Store -Vet Clinic -Animal Adoption WordPress Teması; Events Calendar Pro WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Hayvan WordPress Teması, Hayvan WordPress Teması, Bakım WordPress Teması, Hayvan WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Doğa WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Events Calendar Pro, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1141

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews