Zarja – Blog Theme WordPress Teması

Açıklama

Zarja – Blog Theme WordPress Teması, Zarja çok esnek bir WordPress blog temasıdır. Üç demodaki varyasyonlar, ana sayfanızı nasıl ayarlayabileceğinize dair bazı örneklerdir. Tüm blokları veya hiçbirini içerebilir, sadece temanın seçeneklerinde hangilerine ihtiyacınız olduğunu kontrol edersiniz.
Ana sayfa için ana bloklar: Üst başlık (sosyal simgeler ve arama ile)
Revolution Slider (18 $ tasarruf)
Üç temiz ve gevrek direk bloğu
Bizim Block hakkında benzersiz
Üst başlık (sosyal simgeler ve arama ile)
Logo ve menü
Instagram Blockall Yukarıda listelenen bloklar ana sayfanın bir parçasıdır. Onları ayarladıktan sonra (sadece ihtiyacınız olanları ayarlayabilirsiniz) temanın seçeneklerinde, hangilerinin ön sayfada görüleceğini kontrol edebilir/işaretleyebilirsiniz. Canlı demoya göz atın ve Zarja’yı canlı aksiyonda görün!

Zarja – Blog Theme WordPress Teması; Blog WordPress Teması, Yazar WordPress Teması, Website WordPress Teması, Bloglama WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Haber WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WordPress

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.5'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1103

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews