Ngo – Charity & Donation WordPress Teması

Açıklama

Ngo – Charity & Donation WordPress Teması, STK tüm hayır kurumu için tasarlanmıştır STK, harika Elementor sayfası oluşturucu içerir. Tüm bağış bilgileri ile farklı sayfalar ekleyebilir ve alma bağışları için özel nedenler ekleyebilirsiniz. STK Bağışları WordPress teması, Kilise, Tıbbi Araştırma, Çevre Derneği, Yaban Hayatı Hayvan Bakımı, Gönüllü Organizasyonu ve çok sayıda kar amacı gütmeyen STK gibi tüm bağış toplama temelleri için mükemmeldir.

Ngo – Charity & Donation WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gravity Forms WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Hayır Kurumu WordPress Teması, Kovid WordPress Teması, Kitle Fonlaması WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Bağışlar WordPress Teması, Çevre WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gravity Forms, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.5'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1093

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews