Rekod Ajaxify Music Events – Podcasts Multipurpose WordPress Teması

Açıklama

Rekod Ajaxify Music Events – Podcasts Multipurpose WordPress Teması, *Rekord Flutter Android – IOS- Mobil Uygulaması artık Codecanyon’da **

Bootstrap tabanlı Rekord WordPress Teması. Şarkıcı grupları ve etkinlik yöneticileri için uygundur. Çizgi simgeleri ve çoklu dış görünümleri ile modern bir düz görünüme sahiptir. Tema tamamen Ajaxify’dır, bu da diğer sayfaları ziyaret ettiğinizde bile parçaların çalmaya devam edeceği anlamına gelir. İşte beğenebileceğiniz bazı özellikler:

WaveSurfer Bootstrap 4 Tarafından Desteklenen Tamamen Ajaxify Çalma Listeleri Geliştirme ve Üretim Sürümleri Hazır Widget’lar Birden Fazla Dış Görünüm RTL Desteği Oyuncu Pozisyonu Varyasyonları Tamamen Duyarlı

Ve daha fazlası

Özelleştirilebilir Kayıt, ihtiyaçlarınıza göre kolay ve özelleştirilebilir. Tüm gönderi türleri yönetici panelinden kolayca düzenlenebilir.

Hemen hemen her bileşen için Belgelenmiş Dokümantasyon, demo içindeki kod örnekleri ve varyasyonlarla açıklanmaktadır. Kurulum talimatı için lütfen belgeler klasörünü kontrol edin.

Dahil Edilen Dosyalar HTML JS Sass /CSS PHP

Rekod Ajaxify Music Events – Podcasts Multipurpose WordPress Teması; Bootstrap WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Ajax WordPress Teması, Oyuncu WordPress Teması, Ses WordPress Teması, Bant WordPress Teması, Kulüp WordPress Teması, Etkinlik WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Bootstrap, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

JS, CSS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1085

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews