Theratio – Architecture & Interior Design WP Theme WordPress Teması

Açıklama

Theratio – Architecture & Interior Design WP Theme WordPress Teması, İç Mekan Tasarımı, Yemek Odası, Dış Mekan Tasarımı, Mutfak Tasarımı, Salon Tasarımı, Ebeveyn Yatak Odası Tasarımı, Konut Tasarımı, Mobilya Tasarımı, Ofis Tasarımı, Ticari Tasarım, Hastane Tasarımı, Kulübe, Mimari, Müteahhit, İnşaat, Bina, Endüstriyel için özel olarak yapılmış Theratio , Sanayi ve İmalat, Fabrika, Bahçecilik, Çim ve Peyzaj, Hazırlama Web Sitesi, İnşaat ve İş, vb…. Theratio, kısa sürede güzel ve modern bir web sitesi oluşturmanıza yardımcı olur. Theratio, web sitenizi kalabalığın arasından sıyırmak için güzel bir tasarıma ve bir dizi özelliğe sahiptir. WordPress tarafından desteklenmektedir. Theratio WordPress Temasını şimdi edinin!

Özelliklere genel bakış

06 önceden tanımlanmış farklı ana sayfa düzeni: Theratio, 6 harika ana sayfa düzeniyle birlikte gelir. Tüm ana sayfa düzenleri demo içerik dosyasına dahildir. Ana sayfanızı oluşturmak için size çok yardımcı olacaktır.

05 Başlık Düzenleri (Başlık Oluşturucu desteklenir): Yapılarımızdan mükemmel başlığı seçebilir ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. Yapışkan açma/kapama başlığı, başlıkta sol/sağ/orta menü gibi sizin için gelişmiş başlık seçenekleri dahil. Elementor sayfa oluşturucuyu kullanarak hem masaüstü sürümü hem de mobil sürümler için kendi sınırsız başlığınızı oluşturabilirsiniz.

03 Altbilgi Düzenleri (Altbilgi Oluşturucu desteklenir): Yapılarımızdan mükemmel altbilgiyi seçebilir ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. 3 varsayılan altbilgi düzenini kullanın veya Elementor sayfa oluşturucuyu kullanarak kendi sınırsız altbilginizi oluşturabilirsiniz. Sürükle ve bırak sayfa oluşturucu – Elementor Sayfa Oluşturucu: Hızlı, sezgisel ve akıllı sayfa oluşturucu, özelleştirmenizi hızlı ve kolay hale getirecek. Düzeniniz bir dakika içinde yayınlanmaya hazır olacak!

Slider Revolution: Revolution Slider ile kolayca farklı animasyon efektleriyle çarpıcı slaytlar oluşturun.

Tek Tıkla Demo İçeriğini İçe Aktar: Theratio’yu güçlü tek tıklamalı yükleyicimizle kurun. Sitenizi hemen kurun ve çalıştırın! Hızlı, kolay ve çok hızlı!.

Gerçek Zamanlı WP Özelleştirici: Büyük güç, gelişmiş tema seçenekleriyle birlikte gelir. Gerçek zamanlı önizleme WordPress özelleştiricisiyle sitenizin görünümünü ve verdiği hissi değiştirin. Değişiklikleri canlı yayınlamadan önce web sitenizin nasıl göründüğüne bakın.

Duyarlı ve retina hazır: Web sitenize mobil cihazlardan bakmak bu günlerde çok önemlidir. Bu nedenle, Theratio’nun retina için optimize edilmiş görüntüler ve SVG simgeleriyle hem mobilde hem de masaüstünde harika görünmesini sağladık.

WPML ve Çeviriye Hazır: Theratio, çok dilli mizanpajların oluşturulmasını destekleyen en popüler WordPress eklentisi ile uyumludur. WPML ile web sitenizi herhangi bir dile kolayca çevirin. Özel çeviriler için .pot dosyalarını kullanın.

Gelişmiş tipografi seçenekleri: Güçlü tema seçenekleri paneli aracılığıyla Google web yazı tipi kitaplıklarından herhangi birini seçin! Artık markanız için benzersiz bir stil belirleyebilirsiniz!

Sınırsız tema renk seçeneği: Her markanın kendi rengi vardır, bu yüzden temanın varsayılan rengini değiştirmeyi çok kolay hale getirdik. Simgenin renginin de değiştiğine dikkat edin!

SEO göz önünde bulundurularak oluşturuldu: Theratio WP, en iyi SEO uygulamalarına dayanmaktadır! Optimize edilmiş WordPress temamız ile sitenizi arama motorlarında üst sıralara taşıyın!

900+ Google Yazı Tipi: Güçlü Gerçek Zamanlı Özelleştirici paneli aracılığıyla Google web yazı tipi kitaplıklarından herhangi birini seçin!

Contact form 7 ile uyumlu: Theratio, WordPress widget’ının en güçlü ve en popüler özel iletişim formları ile uyumludur! saniyeler içinde kendi formlarınızı oluşturun!

Alt tema uyumlu: Theratio, bir alt tema kullanarak varsayılan şablon dosyalarını kolayca geçersiz kılmanızı sağlar. Ayrıca temanızı güvenli bir şekilde güncellemenizi sağlar!

Ayrıntılı belgeler: Factory’nin nasıl kurulacağına ve özelleştirileceğine ilişkin kapsamlı belge kılavuzları, özelleştirmelerinizi süper kolay ve hızlı hale getirecek!

Tam Özellikler Listesi

6+ Ana sayfa düzeni
5 demo düzenine sahip Header Builder
3 demo düzenine sahip Altbilgi Oluşturucu
Elementor Sayfa Oluşturucu eklentisi + Birden Çok Özel Widget ile oluşturun
WooCommerce ile uyumlu
Sınırsız kaydırıcı oluşturmak için Devrim Kaydırıcısı
Gelişmiş WordPress Canlı Özelleştirici
Demo içeriğini tek tıkla içe aktarma
Demo Sahte İçerik XML Verileri Dahildir.
WPML ile uyumlu
Sağlanan .pot dosyası kullanılarak çeviriye hazır
Sınırsız Renk Stilleri. Yalnızca birkaç tıklama ile özel renk düzeninizi oluşturun!
Modern ve Temiz Tasarım
Yapışkan başlık
Duyarlı düzen
Önyükleme 3.x
Retina Hazır
Akordeonlar, Sekmeler
Kaydırıcı Kaydırıcı
Sınırsız Google Haritası oluşturun
404 Sayfa
Blog Sayfaları ve Tek Blog Sayfaları
Hizmetler Sayfası ve Tek Hizmet Sayfası
4 Farklı Proje Düzeni
5 Farklı Tek Proje Düzeni
Ajax Daha Fazla Yükle düğmesi sayfası sayfalandırması
Harika Yazı Tipi 1.500’den fazla simge içerir
Sınırsız Google Yazı Tipi
İletişim Formu Üzerinde Çalışma 7 Ücretsiz indirme
Tüm cihazlar için duyarlı
Kolay özelleştirilebilir (her bölüm iyi yorumlanmıştır)
Kuyu Dokümantasyonu

Theratio – Architecture & Interior Design WP Theme WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Mimari WordPress Teması, Bina WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Dış WordPress Teması, Tasarımcı WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, Bootstrap, Elementor

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.6'ya kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1069

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews