Kids R Us – Toy Store and Kids Clothes Shop Theme WordPress Teması

Açıklama

Kids R Us – Toy Store and Kids Clothes Shop Theme WordPress Teması, WordPress 5.x & Gutenberg Hazır
Kids ‘R’ Us bir Woocommerce Store WordPress teması, özellikle çocuklar için inşa edilen moda butik, hediyelik eşya dükkanı, bebek giyim mağazası, oyuncaklar ve bebek ürünleri çevrimiçi mağaza-çocuk odaklı bir blog veya oluşturabilirsiniz. Mağaza bölümü ile portal.
Tema, kutudan çıktığı 4 farklı ana sayfa düzeni ile birlikte geliyor. Tek tıklama demo içe aktarma ile çok fazla zaman kazandırabilir ve sitenizi demomuza kolayca gösterebilir veya özel ve sezgisel sürükleme ve damla sayfası oluşturucu ile benzersiz ve karmaşık sayfa düzenleri oluşturabilirsiniz – kodlama gerekmez.
Bebek kıyafetleri, çocuk oyuncakları, bebek ürünleri, bebek arabaları, çocuk kitapları ve yaratıcılık ürünleri, eğlence parkı sertifikaları, bebekler ve yeni doğan çocuklar için motnop ve hemşirelik ürünleri – tüm bunlar web siteniz aracılığıyla satılabilir bir şekilde sunulabilir
Güçlü Woocommerce Mağazası işlevselliği WooCommerce Addons tarafından genişletilir, ücretsiz bir sürüm yükleyebilir veya premium bir sürüm satın alabilirsiniz – hepsi dükkan teması için stilli ve entegre!
Çok dilli, GDPR ve RTL’ye hazır, eklenti uyumlu ve profesyonel olarak desteklenen tema, web sitenizle çalıştığınız her gün harika bir deneyim olacak!

Kids R Us – Toy Store and Kids Clothes Shop Theme WordPress Teması; Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Bebek WordPress Teması, Kreş WordPress Teması, Bebek WordPress Teması, Kreş WordPress Teması, Kreş WordPress Teması, Kreş WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1065

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews