Yoga Fit – Sports, Fitness & Gym WordPress Teması

Açıklama

Yoga Fit – Sports, Fitness & Gym WordPress Teması, Yoga Fit – Spor, Spor Salonu ve Fitness WordPress Teması, yoga stüdyosu web siteleri, fitness dersleri, spor, yoga meditasyonu, spor salonu, dans ve dans dersi vb. gibi yoga ve fitness web siteleri içindir. Yoga Fitness, aynı zamanda bir spor temasıdır. herhangi bir yoga, spor salonu, fitness ve dans dersi, yoga barları, spor bölümleri, meditasyon dersleri vb. için bir zaman çizelgesi teması.

Yoga Fit – Spor, Spor Salonu ve Fitness WP Teması için temel özellik , tema arşivinde bulunan özel bir CMSMasters Görsel İçerik Oluşturucu eklentisidir . Birçok fitness çizelgesi ve yoga ile ilgili içerik dahil olmak üzere çok büyük bir kısa kod koleksiyonunu kullanarak çok çeşitli sayfalar oluşturabilirsiniz. Ayrıca bir asana galerisi de oluşturabilirsiniz. Bu yoga temasıyla karmanızı geliştirebilirsiniz!

Büyük bir özel kısa kod koleksiyonu, Themeforest’taki belki de en büyüğüdür ve tüm kısa kodlar sezgisel bir görsel arayüz aracılığıyla yönetilir. Temalarımızı kullanan diğer yüzlerce müşteri gibi siz de beğeneceksiniz. Özel CMSMasters Görsel İçerik Oluşturucu gerçekten esnek ve sezgiseldir, binlerce müşterimiz bu eklentiyle temayı kullanıyor ve harika geri bildirimler bırakıyor. Bu tema ile güzel bir yoga ve fitness web sitesi oluşturabilirsiniz. Özel bir Form Oluşturucu aracı, yoga stüdyonuz ve çeşitli fitness anketleriniz için harika iletişim formları oluşturmanıza olanak tanır.

Yoga Fit – Spor, Spor Salonu ve Fitness WordPress Teması, tamamen tasarlanmış ve entegre edilmiş Etkinlik Takvimi ve Etkinlik Takvimi PRO eklenti uyumluluğu (lütfen PRO eklentisinin ayrıca satın alınması gerektiğini unutmayın) ve Mega Menü işlevine sahiptir. Web sitenize etkinlik ve takvim ekleyebilir, yemeklerinizi görüntüleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Bir fitness ve spor web sitesinin ihtiyaç duyacağı her şeye sahiptir.

Tek tıklamayla demo içe aktarma ile çok zaman kazanabilir ve sitenizi kolayca demomuza benzetebilir veya özel ve sezgisel sürükle ve bırak sayfa oluşturucu ile benzersiz ve karmaşık sayfa düzenleri oluşturabilirsiniz – kodlama gerekmez .

Çok dilli, RTL’ye hazır, eklenti uyumlu ve profesyonel olarak desteklenen tema, web sitenizle çalıştığınız her günü harika bir deneyim haline getirecek!

Yoga Fit – Sports, Fitness & Gym WordPress Teması; Events Calendar Pro WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Spor WordPress Teması, Dans WordPress Teması, Yoga WordPress Teması, Fitness WordPress Teması, Spor Salonu WordPress Teması, Sağlık WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Events Calendar Pro, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1062

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews