My Religion – Dedicated Church WordPress Teması

Açıklama

My Religion – Dedicated Church WordPress Teması, WordPress 5.x & Gutenberg Hazır
Benim Din Kilisesi WordPress teması, geleneksel ve modern kiliseler ve dini organizasyonlar, kilise etkinlikleri ve diğer topluluk etkinlikleri, kilise bağışları vb. İçin mükemmel bir temadır. Bu kilise teması kiliseler için gerekli tüm işlevlere sahiptir:
Sermons Post Türü – En iyi vaazlarınızı çevrimiçi olarak yayınlayabilir, onları kilise web sitenizde sergileyebilir ve sunabilirsiniz, insanların kalbine daha iyi ulaşmanızı sağlar ve kilise ve ziyaretçileriyle daha yakın etkileşim yaratır. Bu, din web siteleri ve kiliseler için olmazsa olmaz bir işlevselliktir.
Bağışlar İşlevselliği – Kiliseniz için veya Web sitenizdeki fakir sağ için, ÜCRETSİZ için özel CMSMasters bağış eklentisi ile bağış toplayın! Çoğu din web sitesi, temsil ettikleri kiliseler veya yoksul insanlar, başıboş hayvanlar vb. İçin bağış toplar, bu nedenle bu işlevselliği oldukça yararlı bulacaksınız.
Etkinlikler Tam Destek Çizelgesi Kilise Etkinlikleri Etkinlik Takvimi eklentisi ile etkinlikler ve daha fazla ziyaretçi çekmek için onları sergileyin.
WooCommerce Entegrasyonu – Dini projeleriniz ve kiliseniz için para toplamak için kilise web sitenizden mal satın.
Tek tıklama demo içe aktarma ile çok fazla zaman kazandırabilir ve sitenizi demomuza kolayca gösterebilir veya özel ve sezgisel sürükleme ve damla sayfası oluşturucu ile benzersiz ve karmaşık sayfa düzenleri oluşturabilirsiniz – kodlama gerekmez.

My Religion – Dedicated Church WordPress Teması; Events Calendar Pro WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Hayır Kurumu WordPress Teması, Hıristiyan WordPress Teması, Etkinlik WordPress Teması, Kilise WordPress Teması, Dini WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Events Calendar Pro, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1061

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews