Cash Bay – Loan & Credit Money WP Theme WordPress Teması

Açıklama

Cash Bay – Loan & Credit Money WP Theme WordPress Teması, WordPress 5 ve Gutenberg Hazır
Cash Bay, hızlı kişisel kredi sağlayıcıları ve maaş çevrimiçi kredi sağlayıcıları, maaş günü ve nakit olarak önceden hizmetler gibi diğer çevrimiçi finansal hizmetler için özel bir temadır. Cash Bay teması, kişisel hızlı kredi maliyet hesap makinesi için özel bir işlevselliğe ve kredi ve kredi başvuru formları oluşturmak için harika bir araca sahiptir. Tema, hızlı kredi çevrimiçi hizmetlerinin yanı sıra klasik banka web siteleri veya ipotek sağlayıcıları, sigorta şirketleri, finansal danışmanlar ve diğer para ve danışmanlık hizmetleri gibi diğer finans kurumu web sitesi için de kullanılabilir.
Ayrıca premium kaydırıcı eklentileri ile birlikte gelir: Slider Revolution ve katman kaydırıcısı dahil, bunları ücretsiz kullanabilirsiniz!

Cash Bay – Loan & Credit Money WP Theme WordPress Teması; Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Banka WordPress Teması, Bankacılık WordPress Teması, Komisyoncu WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Peşin WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Gutenberg, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1056

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews