Steaque – Restaurant and Cocktail Bar Th WordPress Teması

Açıklama

Steaque – Restaurant and Cocktail Bar Th WordPress Teması, Güzel zarif tasarım ve premium görünüm, öğeyi daha etkileyici kılar. Her türlü restoran ve bar web sitesi amacıyla steque kullanabilirsiniz. Paralaks başlık kaydırıcısı ile kendinizi güzel bir şekilde sunabilirsiniz. WP Bakery Page Oluşturucu ve Temiz HTML yapısı, bölümü düzenlemeyi ve özelleştirmeyi kolaylaştıracaktır. Tüm sayfalar büyük tarayıcılar ve cihazlarda test edildi. Retina simgeleri ve elemanları ile tamamen duyarlı düzen.

Steaque – Restaurant and Cocktail Bar Th WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, Çubuk WordPress Teması, Restoran WordPress Teması, Akşam Yemeği WordPress Teması, Bulaşık WordPress Teması, İçmek WordPress Teması, Yiyecek WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, SASS, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 4.6'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1047

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews