AppLand – For App & Saas Products WordPress Teması

Açıklama

AppLand – For App & Saas Products WordPress Teması, Appland, APP, SaaS ürünleri, yazılım, yeni başlayanlar ve ilgili ürünler/hizmetler için bir WordPress temasıdır. % 100 duyarlıdır ve her türlü ekran ve cihazda çarpıcı görünüyor. Appland’ı başlangıç ??mobil uygulamalarınızı, SaaS uygulamalarınızı, yazılımınızı, dijital ürünlerinizi sunmak ve tanıtmak için daha iyi bir yol olarak kullanabilirsiniz. Kullanıcılar sitenizi sevecektir, çünkü onlara benzersiz bir kullanıcı deneyimi (UX), temiz, modern ve güzel tasarım sağlar.
Dikkatle hazırlanmış, benzersiz demolar
Appland, 14 güzel ve özenle hazırlanmış hazır demo ile geliyor, şimdi herhangi birini kullanarak yeni web sitenizi atlayabilirsiniz. Ayrıca, kısa kodlarla oynayabilir ve hemen kendi demonunuzu oluşturabilirsiniz.
90’dan fazla özel kısa kod
İş akışınızı kolaylaştırmak için bol miktarda kısa kodla Appland, web sitesi oluşturma deneyimini basitleştirmek içindir. Yeni 90+ ??içerik öğelerimizden herhangi birinden yeni öğeler ekleyin, tasarımlarını özelleştirin ve değişikliklerinizin anında gerçekleştiğini görün. Hayal edebileceğiniz hemen hemen her düzeni oluşturmak için içeriği sürükleyin ve bırakın ve ayarlayın.
Çok sayfalık ve tek sayfalık sürümler
Appland ile, dahil veya onlarsız demoları kullanarak tam teşekküllü, klasik çok sayfalık web siteleri oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda, açılış sayfaları (tek sayfalık web siteleri) de oluşturabilirsiniz-ihtiyacınız olan her kurulumu ele aldık!
Tüm büyük tarayıcılar için destek
Appland teması tüm büyük tarayıcıları destekler ve Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera ve Internet Explorer’da aynı şekilde davranacaktır.
Tamamen duyarlı
Bootstrap 3 ile inşa edilmiş ve iPhone ve iPad gibi mobil cihazlarla uyumludur. Ana içerik için 12 sütun ızgarası, tüm şablonu farklı veri ve içerik türleri için çok esnek hale getirir.
Kolay Özelleştirme
Appland ile inşa edilen her demo farklı görünecektir. Herhangi bir kodlama bilgisi olmadan, Seçenekler panelinde kolay değişiklikler yapan muhteşem web siteleri oluşturabilirsiniz.
CSS3 animasyonları
Animasyonları yüklemeden geçişlere ve modal pencerelere, kaydırma navigasyonuna kadar pürüzsüz olan Appland, ziyaretçilerinize temiz ve görkemli bir deneyim sunar.
Performans için inşa edilmiş
Çok fazla ve etkileyici özelliklerle dolu olan kod, tüm ortamlarda en iyi performans için her zaman optimize edilmiştir.
% 100 çeviri hazır ve WPML uyumlu
Appland tamamen WPML uyumludur ve ayrıca temayı çok fazla güçlük çekmeden kolayca çevirmek için kullanılabilen .po ve .mo dosyaları içerir. Burayı kontrol et
Tam RTL Desteği
Web sitenizi “sağdan sola” metinlerde oluşturmak ister misiniz? Bunu ele aldık! Arapça bazı demolarla birlikte tam RTL uyumluluğunu kolaylaştırdık.
Zengin tipografi
Google Fonts, ücretsiz web yazı tiplerinin en eksiksiz kaynaklarından biridir. 800’den fazla yüksek kaliteli yazı tipi ile web sitenizi herhangi bir stile ve hissi ile özelleştirebilirsiniz.
Tek Tıklama Demo Kurulumu
Demo içeriğimizi içe aktarmanın en hızlı yolu. Tema ithalatçısı size Appland’ın tüm sayfalarını ve yayınlarını, örnek kaydırıcıları, widget’larını, tema seçeneklerini, atanmış sayfaları ve daha fazlasını sunar.
XML Demo İthalat
Bir tıklama demo ithalatçısını atlamak ve demoları manuel olarak içe aktarmak istiyorsanız, tüm demoların XML dosyalarını ekledik. (Tema> Inc> demoları)
Mailchimp entegre
E -posta listenizi oluşturun ve e -posta pazarlama kampanyanızı dünyanın en popüler e -posta pazarlama aracı Mailchimp ile başlatın. Appland’a tamamen entegre edilmiştir.
İletişim Formu 7
Tema, WordPress Deposu ile mevcut eklentilerden en popüler iletişim için destek sunar. Temas Formu 7.
Çoklu test edilmiş
Appland teması çok sayıda çoklu kurulum arasında test edilmiştir. Her şey site ağınızda düzgün çalışacaktır.
** Özelleştirilmiş Tema Seçenekleri Paneli
**
Temada kolayca değişiklik yapmanızı sağlayan ünlü Redux çerçevesini uyguladık.
Çocuk teması dahil
Appland’ın ana indirme klasörü bir çocuk teması içerir. Bir WordPress alt teması, sitenize özel kod değişiklikleri uygulamanızı sağlar. Bir alt tema kullanmak, ana temayı güncelleseniz bile, özelleştirmelerinizin üzerine yazılmamasını sağlar.
Pürüzsüz kullanıcı deneyimi
Appland, ziyaretçilerinize UX/UI açısından en iyi deneyimi sunmak için optimize edilmiştir.
Profesyonel ve hızlı destek
Destek ekibimiz size yardımcı olmak için sabırsızlanıyor. Destek forumumuza bir bilet gönderin ve son derece profesyonel ve ustaca eğitimli destek danışmanlarımızdan biri yardım etmek için orada olacak.
Ömür boyu ücretsiz güncellemeler
Evet, Appland ile ömür boyu ücretsiz güncellemeler alacaksınız. Yani eklediğimiz, geliştirdiğimiz veya düzelttiğimiz her şey-hepsini bir kerelik satın alma ile alırsınız.

AppLand – For App & Saas Products WordPress Teması; Bootstrap WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Duyarlı WordPress Teması, Modern WordPress Teması, Bir Sayfa WordPress Teması, Uygulama WordPress Teması, Hareketli WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Bootstrap, Gutenberg, WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.6'ya kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1040

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews