Sunrays – Solar Power & Green Energy the WordPress Teması

Açıklama

Sunrays – Solar Power & Green Energy the WordPress Teması, Sunrays-WordPress teması tüm çevre dostu işletmeler için son derece uygundur. Güneş enerjisi, rüzgar gücü, hidroelektrik, jeotermal enerji, biyokütle, biyoyakıtlar vb.
İnsanların davranışlarını çevre dostu kaynaklara uyum sağlamak için değiştirmeye devam ederek, profesyonel web sitelerine mümkün olan en kolay yolda sahip olarak endüstrilerin gereksinimlerini karşılamak için Sunrays-güneş enerjisi ve yenilenebilir yeşil enerji WordPress ile geldik. Sunrays – Güneş Power & Yenilenebilir Yeşil Enerji WordPress, güneş paneli üreticileri ve distribütörleri, çevre koruma toplulukları, yenilenebilir enerji üreticileri, çevre koruma firmaları vb.
Çekirdek özellikleri:
Sürükle ve Bırak Oluşturucu
Tek tıklamayla demo kurulumu
WPML ile uyumlu
Tema Ayar Seçenekleri
Unyson Seçenekler Paneli
Tamamen duyarlı tasarım
Son WordPress Destekleri
Özelleştirmesi kolay
Çapraz tarayıcı uyumlu
Benzersiz mağaza sayfaları
Animasyon efektleri
SEO Dostu
Woocommerce

Sunrays – Solar Power & Green Energy the WordPress Teması; WPML WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Layers WP WordPress Teması, Enerji WordPress Teması, Biyogaz WordPress Teması, Biyoyakıt WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Güneş Enerjisi WordPress Teması, Ekoloji WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPML, Bootstrap, WooCommerce, Layers WP

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, HTML, JS

Kontrol

Sürüm 5.6'ya kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-1010

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews