Medical Clinic – Health & Doctor Medical WP Theme WordPress Teması

Açıklama

Medical Clinic – Health & Doctor Medical WP Theme WordPress Teması, WordPress 5.x & Gutenberg Hazır
Tıbbi Klinik WordPress teması, doktor ofisleri, hastaneler, klinikler ve özel klinikler, diş, jinekoloji, çocuk bakımı veya genel terapist klinikler, fidanlıklar, aile doktorları ve acil servisler veya ambulans gibi diğer sağlık kurumları için bir temadır. Bir sağlık veya tıbbi web sitesinin gerektirdiği tüm işlevsellik tıbbi klinik temasında mevcuttur. Tıbbi Klinik Sağlık Teması, aile doktorları, diş klinikleri, hastaneler ve diğer tıbbi kurumlar için bir valilik çözümüdür.
Tıbbi Klinik Teması, binlerce müşterimiz tarafından sevilen benzersiz bir araç olan CMSMasters görsel içerik bestecisi tarafından güçlendirilen özel bir WordPress yönetici panelinde güçlü işlevlere sahiptir. Ana özellikler, bunlarla sınırlı değildir, ancak bunlarla sınırlı değildir: herhangi bir öğe için sınırsız renk varyasyonları
Benzersiz Renk Şeması Sistemi (tüm web sitesi için hızlı renk kurulumu)
Google Yazı Tipleri
Özel Gönderi Türleri
Üç blog düzeni
Masonluk Bulmaca ve Izgara Portföyü
Doktor profilleri
Visual Admin’de 100’den fazla kısa kod
Çevrilebilir
Sürükle ve bırak kısa kodu oluşturucu
Ücretsiz olarak özel mega menü eklentisi
Özel Form Oluşturucu
… ve çok daha fazlası! Tek tıklamalı demo ithalatı ile çok zaman kazandırabilir ve sitenizi demomuza benzetebilir veya özel ve sezgisel sürükleme ve damla sayfası oluşturucu ile benzersiz ve karmaşık sayfa düzenleri oluşturabilirsiniz – kodlama gerekmez .

Medical Clinic – Health & Doctor Medical WP Theme WordPress Teması; Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, İlaç WordPress Teması, Klinik WordPress Teması, Diş WordPress Teması, Doktor WordPress Teması, Sağlık WordPress Teması, Sağlıklı WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

JS, CSS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-972

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews