De Jure – Attorney and Lawyer WP Theme WordPress Teması

Açıklama

De Jure – Attorney and Lawyer WP Theme WordPress Teması, De Jure Avukat Teması, hukuk bürosu, hukuk ofisi, avukatlar, danışmanlık işleri, adalet, hukuk bürosu, yasadışı, avukat ofisi ve birçok alanda savunucu hizmetleri sunan diğer birçok danışmanlık için temiz ve duyarlı bir WordPress temasıdır.
Özel bir avukat web sitesi ve daha büyük hukuk bürosu web siteleri için ideal bir çözümdür.
Tek tıklama demo içe aktarma ile çok zaman tasarrufu yapabilir ve sitenizi kolayca demomuza benzetebilirsiniz. Google ve Simge Yazı Tipleri Yöneticileri, WordPress Yönetici Paneli aracılığıyla kod düzenlemeden yeni Google yazı tipleri ve simge setleri eklemeye izin verir.
Tema, yasal hizmetleri çevrimiçi olarak sunmak için gerekli tüm işlevleri içerir. Özel kısa kodlar, ön uç ve arka uç düzenleyicisi olan WPBakery WordPress sayfa oluşturucu eklentisi aracılığıyla eklenir. Özel portföy eklentisi, hizmetlerinizi optimal bir şekilde sunmak için Project Post türü oluşturur ve bunları elementler için değişken kürek çeken bir ızgaraya ayarlanabilen portföyde görüntülerken, blogun birkaç farklı düzene sahip olabilmesi.
Hukukta Avukat, özel bir mega menü eklentisi ve premium devrim ve katman kaydırıcı eklentileri ile ücretsiz olarak gelir. Çok dilli, RTL hazır, eklenti uyumlu ve profesyonel olarak desteklenen tema.

De Jure – Attorney and Lawyer WP Theme WordPress Teması; Gutenberg WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Danışman WordPress Teması, Website WordPress Teması, Danışman WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Savunma WordPress Teması, Kanun WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Gutenberg, WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-968

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews