Shopaddict – WPLanding Pages To Sell Anything WordPress Teması

Açıklama

Shopaddict – WPLanding Pages To Sell Anything WordPress Teması, WordPress 5.x & Gutenberg Hazır
ShopAddict, işletmenizi, yazılımınızı veya başlangıçınızı tanıtmak için oluşturulan tek sayfalık çok amaçlı bir iniş WordPress temasıdır. Çeşitli web siteleri için kullanılabilir. Çevrimiçi mağazalar, kurşun sayfaları, promosyon web siteleri, yazılım, başlangıç ??ve tek sayfalık uygulamalar için oluşturulan çok sayıda öğe ve özellik sağlar.
Bu tema, yeni ürünleri başlatmak ve pazarlamak için mükemmeldir, ilgili müşterilerin e-postalarını ön siparişe başlatmak ve toplamak için mükemmeldir.
Mailpoet 3 eklenti entegrasyonu, haber bültenleri oluşturmanızı ve göndermenizi sağlarken, geri sayım eklentileri satış ve dönüşümlerinizi kıtlık ve aciliyet efektleriyle artırır!
Shoppin, 16 iniş sayfası kavramını içerir, ihtiyacınız olanı seçin ve tek tıklamayla demo ithalatçısı ile ithal edin. Kitap, yastık, gözlük, tatlılar, bisiklet, parfüm, drone, su şişesi ve çorap promosyon web siteleri ve çevrimiçi mağazalar;
Fotoğraf uygulaması ve yazılım işi;
Giyim ve aksesuar mağazaları;
kilo verme web siteleri;
Seyahat Ajansı veya Seyahat Blogu web sitesi;
İç tasarım ve mobilya mağazası web siteleri. İstediğiniz gibi herhangi bir şeye dönüştürebilir ve özel ve sezgisel sürükleme ve damla sayfası oluşturucu ile benzersiz ve karmaşık sayfa düzenleri oluşturabilirsiniz – kodlama gerekmez.
En popüler e -ticaret eklentisini kullanarak mağazanızı kurun – ürünlerinizi tam WooCommerce entegrasyonu ile satmaya başlayın.
Çeviri hazır, GDPR ve RTL’ye hazır, eklenti uyumlu ve profesyonel olarak desteklenen tema, web sitenizle çalıştığınız her gün harika bir deneyim olacak!

Shopaddict – WPLanding Pages To Sell Anything WordPress Teması; Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, Instagram WordPress Teması, İniş WordPress Teması, Bir Sayfa WordPress Teması, Bir Sayfa WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-963

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews