Grasshopper – Landscape Desig- Gardening Services WordPress Teması

Açıklama

Grasshopper – Landscape Desig- Gardening Services WordPress Teması, WordPress 5.x & Gutenberg Hazır
Grasshopper, peyzaj şirketleri, çim biçme hizmetleri işi, zemin tutucular, peyzaj mimarları, bahçıvanlar, çiçekçiler, tarım ve her türlü bahçe işi için inşa edilmiş premium modern bir WordPress temasıdır.
Tema, iki farklı ana sayfa ve sezgisel sürükleme ve damla sayfası oluşturucu ile birlikte gelir, böylece sitenizi birkaç dakika içinde çalıştırabilir. En popüler e-ticaret eklentisi ile entegrasyon, peyzaj ürünlerinizi satmak için bir çevrimiçi mağaza oluşturma fırsatı sunar.
Ayrıca, hizmet değerinizi hesaplamanıza izin veren bir bütçe hesap makinesi işlevselliğine sahiptir. Grashopper teması, Premium Slider eklentileriyle birlikte gelir: Slider Revolution ve Katman Kaydırıcı eklentileri dahildir, bunları ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
Tema kullanımda tamamen basittir, başlık yapılandırmasını kolayca seçebilir, birden fazla tema rengini yönetebilir ve hatta tek sayfalık bir web sitesi oluşturabilirsiniz!

Grasshopper – Landscape Desig- Gardening Services WordPress Teması; Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Çiçek WordPress Teması, Tasarım WordPress Teması, Çiçekçi WordPress Teması, Çiçek WordPress Teması, Mağaza WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-962

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews