Decorazzio – Interior Design-Furniture Store WP WordPress Teması

Açıklama

Decorazzio – Interior Design-Furniture Store WP WordPress Teması, WordPress 5.x & Gutenberg Hazır
Decorazzio, özellikle mobilya mağazası, iç tasarım, dekorasyon mağazası, mimarlık mağazası, tasarım stüdyosu ve daha fazlası için herhangi bir çevrimiçi mağaza veya pazar için oluşturulan birinci sınıf bir WordPress temasıdır.
Tema, önceden inşa edilmiş birden fazla sayfa ile birlikte gelir. Tek tıklama demo içe aktarma ile çok fazla zaman kazandırabilir ve sitenizi demomuza kolayca gösterebilir veya özel ve sezgisel sürükleme ve damla sayfası oluşturucu ile benzersiz ve karmaşık sayfa düzenleri oluşturabilirsiniz – kodlama gerekmez.
Tam WooCommerce eklenti entegrasyonu, WordPress web sitenizi tamamen işlevsel bir e -ticaret mağazasına dönüştürmenizi sağlar.
Ayrıca premium kaydırıcı eklentileri ile birlikte gelir: Slider Revolution ve katman kaydırıcısı dahil, bunları ücretsiz kullanabilirsiniz.
Çok dilli, GDPR ve RTL’ye hazır, eklenti uyumlu ve profesyonel olarak desteklenen tema, web sitenizle çalıştığınız her gün harika bir deneyim olacak!

Decorazzio – Interior Design-Furniture Store WP WordPress Teması; Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Dekorasyon WordPress Teması, Mimari WordPress Teması, Dekor WordPress Teması, Mağaza WordPress Teması, Stüdyo WordPress Teması, Mobilya WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-961

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews