Fragolino – Exquisite Restaurant WordPress Teması

Açıklama

Fragolino – Exquisite Restaurant WordPress Teması, WordPress 5.x & Gutenberg Hazır
Restoran, Bistro veya Cafe web sitesi, İtalyan yemek restoranı, pizzacı, pasta kafe, şaraphane, deniz ürünleri restoranı veya herhangi bir yerel mutfak restoranı olsun, restoran stiline uyum sağlayabilen sofistike tasarım gerektirir. Ayrıca bir kafe veya restoran web sitesi, yemek menüsü, vitrin spesiyalleri ve mevsimlik yemeklerde mevcut yemekler sunmak için proad işlevselliğine ihtiyaç duyar. Fragolino Restaurant WordPress teması her şeyi kucaklar ve kolay ve zaman etkin bir restoran web sitesi oluşturmak için harika bir çözüm sunar.
Fragolino, modern tasarım ve güçlü işlevselliğe sahip mükemmel bir restoran WordPress temasıdır. Fragolino ile restoranlar, barlar, kafeler, barlar, kafeterya veya kahve dükkanı web siteleri oluşturabilirsiniz.
Tema, önceden inşa edilmiş birden fazla sayfa ile birlikte gelir. Restoran menünüzü görüntülemenin gerçekten kullanışlı bir yolu olan özel bir menü kısa kodu sağlar – en iyi teklifleri ekleyin, menü resimlerini gösterin ve liste malzemeleri. Fragolino, güçlü masa rezervasyon çözümü, çeşitli restoran stilleri için birden fazla ana sayfa ve büyük özel kısa kod koleksiyonu içerir.
Tema WooCommerce eklentisi ile uyumludur, restoranınız için yiyecek dağıtım hizmeti için kullanabilirsiniz.
Tek tıklama demo içe aktarma ile çok fazla zaman kazandırabilir ve sitenizi demomuza kolayca gösterebilir veya özel ve sezgisel sürükleme ve damla sayfası oluşturucu ile benzersiz ve karmaşık sayfa düzenleri oluşturabilirsiniz – kodlama gerekmez.
Çok dilli, GDPR ve RTL’ye hazır, eklenti uyumlu ve profesyonel olarak desteklenen tema, web sitenizle çalıştığınız her gün harika bir deneyim olacak!

Fragolino – Exquisite Restaurant WordPress Teması; Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Çubuk WordPress Teması, Bistro WordPress Teması, Kafe WordPress Teması, Kafeterya WordPress Teması, Kahve WordPress Teması, Mağaza WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-960

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews