Startup Company – Business & Technology WP Theme WordPress Teması

Açıklama

Startup Company – Business & Technology WP Theme WordPress Teması, WordPress 5.x & Gutenberg Hazır
Startup Company teması, projenizi, bir yazılım geliştirme şirketi veya bir ürün başlangıç ??veya başka bir BT veya teknoloji işletmesi başlatmak için benzersiz bir araçtır. Başlangıç ??şirketi WordPress teması, gerekli tüm özellikleri içerir – teknoloji projelerinizi sergilemek için güçlü özel portföy seçenekleri, programlama için etkinlikler işlevselliği, bu konuda blog ve teknoloji yenilikleri ve iş fikirleri için birçok seçenek içeren blog. Startup Company, her türlü yenilikçi şirket ve girişim için bir işletme ve kurumsal temadır-atılım tasarımı ve birinci sınıf işlevsellik, başlangıç ??gününüzü ilk günden itibaren başarılı hale getirecektir!
Startup Company Business WP teması, binlerce müşterimiz tarafından sevilen benzersiz bir araç olan CMSMasters görsel içerik bestecisi tarafından güçlendirilen özel bir WordPress yönetici panelinde güçlü işlevlere sahiptir. Ana özellikler, bunlarla sınırlı değildir: Web sitesi öğeleri için sınırsız renk varyasyonları
Benzersiz Renk Şeması Sistemi (tüm web sitesi için hızlı renk kurulumu)
Etkinlik takvimi ile tam uyumluluk
Tamamen entegre Woocommerce bölümü
Google Yazı Tipleri
Özel Gönderi Türleri
Takım profilleri
Aralarından seçim yapabileceğiniz üç blog düzeni
Masonluk Bulmaca ve Izgara Portföyü
Visual Admin’de 100’den fazla kısa kod
Sürükle ve bırak kısa kodu oluşturucu
Ücretsiz olarak özel mega menü eklentisi
Özel Form Oluşturucu
Çevrilebilir
… ve çok daha fazlası! Tek tıklamalı demo ithalatı ile çok zaman kazandırabilir ve sitenizi demomuza benzetebilir veya özel ve sezgisel sürükleme ve damla sayfası oluşturucu ile benzersiz ve karmaşık sayfa düzenleri oluşturabilirsiniz – kodlama gerekmez .

Startup Company – Business & Technology WP Theme WordPress Teması; Events Calendar Pro WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Uygulama WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Yazılım WordPress Teması, Kurumsal WordPress Teması, Dijital WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Events Calendar Pro, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS, HTML

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-959

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews