GutenTag – 100% Gutenberg Blog WordPress Teması

Açıklama

GutenTag – 100% Gutenberg Blog WordPress Teması, WordPress 5.x & Gutenberg Hazır
Guten Tag Blog, Gutenberg Page Builder’a dayanan modern ve temiz bir blog WordPress blog temasıdır. Sınırsız tasarım çözümleri, ayarların ve blok seçeneklerinin büyük bir esnekliği nedeniyle oluşturulabilir.
Gutenberg, WordPress ekibi tarafından yakın zamanda tanıtılan önemli bir bloglama aracıdır-bir blogcunun bir blog yazısı yazmak için ihtiyaç duyduğu her şey temel işlevsellik içinde yerleşiktir. Guten blog teması, blog yayınlarınızın mükemmel bir arka uç ve ön uç görünümüne sahip olduğundan emin olmak için dikkatli ve profesyonel bir stil ekledi. Bununla birlikte, çeşitli ve göz alıcı içerikler oluşturabilmeniz için bazı genişletilmiş Gutenberg tabanlı bloglama işlevselliğini entegre ettik.
Sezgisel ve kullanıcı dostu Gutenberg web sitesi düzenleyicisi, içeriğiniz üzerinde daha fazla kontrol kazanmak için Ghost Kit-Blocks Collection eklentisi tarafından genişletilir ve Kadence, özel sütun düzenleri, arka planlar, çift düğmeler, simgeler vb. ve içeriğinizi sunmanın en uygun yolunu sunan portföy düzenleri. Gelişmiş WordPress arka plan eklentisi, resimler, videolar, YouTube ve Vimeo ile paralaks arka planları kullanmanızı sağlar. Guten blogu, özel bir mega menü eklentisi, özel yazı tipleri eklentisi ve ücretsiz olarak dahil edilen Premium Revolution ve katman kaydırıcı eklentileri ile birlikte gelir.
Tema, kutudan çıktığı 4 farklı ana sayfa düzeni ile birlikte geliyor. Tek tıklama demo içe aktarma ile çok zaman tasarrufu yapabilir ve sitenizi kolayca demomuza benzetebilirsiniz.
Çok dilli, RTL hazır, eklenti uyumlu ve profesyonel olarak desteklenen tema. Güzel tipografi, son derece basit özelleştirme, geçerli kod ve seo-optimize edilmiş yapı-bu tema bloglama için mükemmeldir.

GutenTag – 100% Gutenberg Blog WordPress Teması; Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Engellemek WordPress Teması, Editör WordPress Teması, Website WordPress Teması, Blog Yazarı WordPress Teması, Bloglama WordPress Teması, Temiz WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Gutenberg, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-957

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews