Bookworm – Bookstore & Bookshop WooCommerce Theme WordPress Teması

Açıklama

Bookworm – Bookstore & Bookshop WooCommerce Theme WordPress Teması, Bookworm, özellikle kitap mağazalarının ve kitap mağazalarının tüm ihtiyaçlarına uyacak şekilde inşa edilmiş yüksek kaliteli ve iyi kodlanmış bir WordPress Bootstrap temasıdır. Yazarlar, tek yazar, mağaza sayfaları ve blog sayfaları gibi ek özelliklerimiz var. Temamız, ev sayfalarımızdaki çeşitli bölümler için WordPress’in yerel üreticisi Gutenberg’i kullanıyor. Bu, temamızı son derece özelleştirilebilir ve hızlı yükleme sağlar.
Bookworm – Bookstore & Bookshop Woocommerce teması 13 ev, 9 mağaza listesi versiyonu, 7 tek ürün versiyonu, 3 blog sayfası sürümü ve yazarlar ve tek yazar sayfaları gibi diğer kitapçı ile ilgili sayfalarla birlikte gelir.
Gutenberg için inşa edilmiş
Gutenberg, WordPress’in yerli editörüdür. Bookworm, üçüncü taraf sayfa oluşturucuları kullanmadan Gutenberg blokları kullanılarak inşa edilmiştir. Bu, web sitenizin daha hızlı yükleneceği anlamına gelir.
13 Ana Sayfa ve 35+ Özelleştirilebilir Gutenberg Blokları
Web siteniz için 13 ana sayfa ve 35+ özelleştirilebilir Gutenberg bloğu arasında seçim yapın. Çeşitli bloklar arasında karışabilir ve kitapçınız için gerçekten benzersiz bir ana sayfa oluşturabilirsiniz.
Tek tıklama demo ithalatı
Temamız, demo verilerimizi tek bir tıklamayla içe aktarmanıza olanak tanıyan kullanımı kolay tek bir tıklama demo ithalatçısı ile birlikte gelir.
Diğer Özellikler 13 Başlık Stilleri Çeşitli Seçenekler
35+ Gutenberg blok
Woocommerce Mağazanız İçin 9 Mağaza Stilleri ve 7 Tek Ürün Stili
Daha hızlı yükleme için Ajax etkin ürün blokları
Kitap yazarları için özel yazar sayfaları
Mobil, kukla veriler hakkında herhangi bir devicea kelimesinde tutarlı deneyim için optimize edildi. Kukla verilerimizi içe aktardığınızda, gerçek görüntüler yerine yer tutucu görüntüleri içeren bir web siteniz olacaktır. Görüntüleri dağıtma hakkımız yok, sadece ticari olarak kullanma hakkımız var. Bu nedenle kukla içeriğimiz, gerçek görüntüler yerine yalnızca yer tutucu görüntüler içerecektir.

Bookworm – Bookstore & Bookshop WooCommerce Theme WordPress Teması; Kitapçı WordPress Teması, Kitapçı WordPress Teması, Kitap WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, Book WordPress Teması, Mağaza WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WordPress

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

Responsive

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-907

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews