Lawrules – Lawyer WordPress Teması

Açıklama

Lawrules – Lawyer WordPress Teması, Lawrules, modern ve taze yüzlü bir avukat, avukat ve LawFirm WordPress temasıdır. Çok yüksek bir seviyede performans sergilemek için geliştirilmiştir. Tema güçlü özelliklerle zenginleştirilmiş ve yasal iş, savunucu, avukat tarafından kullanılabilir. İşlevsellik ve konforun mükemmel bir kullanıcı dostu kombinasyonu, web sitenizi elinizde şekillendirme ve şekillendirme gücü verir.
Modern ve taze yüzlü avukat ve Lawfirm WordPress temanızı alın.
Profesyonel Ev Varyasyonları
Bu güzel ana sayfa varyasyonlarıyla avukat ve LawFirm sitenizi tanıtın.
Ana Sürüm Bir
Ana Sayfa Sürüm İkinci
Ana Sayfa Sürüm Üç
Ana Sayfa Sürüm Üç
Ana Sayfa Bir Sayfa
Tek Tıklama Kurulumu
Önde gelen çarpıcı iş web siteniz için tek bir tıklamayla sayılamayan olasılıkları keşfedin.
Sitenizi Elementor ile Oluşturun
Elementor ile iş web sitenizi oluşturmaya başlamak gerçekten kolaydır.
İnanılmaz Uygulama Alanı Düzenleri
Her yerde tanıtabileceğiniz çok çekici bir uygulama alanı bölümü oluşturmanıza yardımcı olur.
Birinci Uygulama Alanı
Uygulama alanı iki
İç sayfa düzenleri
Yasal sitenize mükemmel bir şekilde uyan bu iç sayfa düzenleriyle yaratıcılığın özelliğini hissedin.
Hakkımızda
İkimiz Hakkında
Avukatlar
Ödüller
Kariyer
Vaka Sonuçları Bir
Vaka sonuçları iki
Uzmanlık
SSS
Müşterilerimiz
Tarihimiz Bir
Tarihimiz İki
Birinci Uygulama Alanı
Uygulama alanı iki
Fiyatlandırma
Site haritası
Referans
Bize Ulaşın Bir
Bize İletişim İki
404 Sayfa
Yakında iki
Avukatlar Düzenimiz
Avukatlarınızı ve ayrıntılarınızı benzersiz ve çekici bir şekilde sunun.
İki çarpıcı vaka sonuç seçeneği
Vaka sonuçlarınızı benzersiz bir şekilde göstermek çok önemlidir, bu nedenle güncel vaka sonuç tasarımları oluşturmaya odaklandık.
Vaka Sonuçları Bir
Vaka sonuçları iki
Güzel Alışveriş Deneyimi
Değerli ürünlerinizi satmak için basit ve uygun mağaza. Sitenizi WooCommerce ile daha iyi ve işlevsel yapmak için çok bileşenler oluşturuyoruz.
Tema rahatlığı
Temamız, düğün sitenizi daha yükseğe çıkaran çoğu kullanıcı dostu eklenti ile tamamen rahattır.
Tamamen duyarlı
Bu çoklu demo sitesine sahip olmak, boyutuna ilişkin her türlü cihazda uyum sağlayacak ve rahatça çalışacaktır.
Güzel Alışveriş Deneyimi
Değerli ürünlerinizi satmak için basit ve uygun mağaza. Woo-Ticaret ile daha iyi ve işlevsel siteyi yapmak için çok fazla bileşen ayarlamaya çalışıyoruz.
Duyarlı ve Retina Hazır
Lawrules% 100 mükemmel ve cihaz dostu temadır, her öğe herhangi bir cihazla rahat uyum ve çalışmak için dikkatle oluşturulur.
Esnek seçeneğe sahip wooCommerce tarafından desteklenmektedir
Çarpıcı ve keyifli tema, e-ticaret alanında işletmenize değer getiren WooCommerce ile sağlam bir temele sahiptir.
Çarpıcı Blog Tasarım Seçenekleri
Çok yönlü ve muhteşem blog tasarım seçenekleri, en beğenilen blog düzenleri daha da şık ve konfor oluşturmanıza olanak tanır.
Blog
Blog Single
Gelişmiş Tema Seçenekleri
Tema seçeneklerini kişiselleştirme söz konusu olduğunda, Lawrules bir kodlama hattı gerekmeden karmaşık güncellemeler elde etmeyi çok kolay hale getirir. Güncellemek, tipografi, başlıklar, altbilgi, dolgu ve yazı tipi renkleri isteyebileceğiniz tüm özellikler WYSIWYG Tema Seçenekleri paneli aracılığıyla gerçek zamanlı olarak kontrol edilir.
Elementor Page Oluşturucu
Kullanımınızı kolaylaştırmak için en çok kullanıcı dostu ve etkileşimli sayfa oluşturucu eklentisi Elementor ile entegre.
Canlı özelleştiricide sınırsız renkler
Lawrules teması renk bölümünde iyi organize edilmiştir. Her bölümün renklerini Canlı Önizlemeden Customerer’daki değiştirebilirsiniz. Böylece, bu değişiklikleri anında görebilirsiniz.
Çok sayıda kısa kod mevcuttur
Temamız, en kullanıcı dostu Elementor sayfası oluşturucu eklentisi ile son derece entegre. Her kısa kod iyi organize edilmiş ve kullanımı kolay alanlara sahiptir.
İletişim Formu 7
Web Formları-İletişim Formu 7-oluşturmak için endüstri standardı eklentisinin gücünü almak ve Lawrules’in sadeliği ile birleştirmek mantıklıdır. İstediğiniz herhangi bir form oluşturun ve tam işlevsellik uyumluluğundan emin olun.
Woocommerce
WooCommerce, güzel bir şey satmanıza yardımcı olan güçlü ve genişletilebilir bir e -ticaret eklentisidir, Lawrules teması WooCommerce eklentisi ile rahattır.
Mailchimp entegrasyonu
MailChimp’i dahil ederek, pazarlama, olası satış üretimi ve açılış sayfası çabalarınızı tek bir pakete dahil edebilirsiniz. Lawrules tüm ekran ve entegrasyonu sorunsuz bir şekilde halleder, tek yapmanız gereken eklentinizi etkinleştirmek ve hesap ayrıntılarınızı girmek ve verileri trol etmeye başlamaktır.
SEO optimize edilmiş
Lawrules teması arama motoru algoritmalarını mükemmel bir şekilde destekler. SEO, başarılı bir iş yürütmenin en önemli kısmıdır. Organik aramalar sadece bir ömür olarak kalır.
Google yazı tipleri ve özel premium yazı tiplerinizi yükleyin
790’dan fazla güzel eklemli yazı tipi olan tüm Google Font Kitaplığı’ndan kolayca seçin veya özel yazı tiplerinizi Nirvana yazı tipi oluşturun ve oluşturun. Google haritalarınız Lawrules ile haritalarınız ve Google Haritalar API’sı ile derin entegrasyon, sitenize bu farklılık kazandırmak için haritalarınızı birden fazla stil seçeneğiyle ifade etmenizi sağlar.
Gelişmiş tipografi
Lawrules teması, Tema Seçenekleri panelinde gelişmiş tipografi ayarlarına sahiptir. CSS özelliklerini kolayca eklemek için yazı tipi ağırlıklarını, hat yüksekliklerini ve ne istersen özelleştirebilirsiniz.
Google Harita
Google harita görünümünü Haritalar API’larıyla daha da genişleten temamız. Artık bir Google harita alanında çoklu şekillendirme seçeneklerini gösterebilirsiniz.
Fontawesesome & Line Simgeleri.
Simgeler grafiksel bir şekilde çok şey söyleyebilir, kelimeler olmadan güzel bir ifade kullanımıdır, bu nedenle Lawrules ile sizi en son tasarımlarla güncel tutmak için tüm Fontawesome ve Line Icon kitaplıklarına sahipsiniz.
Çocuk teması
Çocuk temalarına aşina değilseniz, tam temayı çok çoğaltırlar, ancak güncellemeye gerek yoktur – bunun yerine bir ebeveyn/çocuk kurulumu kullanırsınız ve yalnızca ebeveyni güncellersiniz. Dolayısıyla güncellendiğinizde, özel CSS veya değişikliklerinizden herhangi birini kaybetmezsiniz. Huzzah!
Tarayıcı uyumlu
Lawrules teması, her ziyaretçinin tüm tarayıcılarda aynı deneyimi almasını sağlayacaktır. Çapraz işletim sistemi platformları ve cihazlarla yapışkan destek tarayıcı uyumluluğu.
Yaşam Boyu Güncellemeleri
WordPress için en son yamalar ve güncellemelerle her zaman günceliz. Geri bildirim almak ve bunu düzenli olarak güncellemelere uygulamak için müşteri topluluğumuzla birlikte çalışıyoruz.

Lawrules – Lawyer WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Savunucu WordPress Teması, Avukat WordPress Teması, Avukat WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-905

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews